CUMPARAM

FOTO Povestea cadoului perfect pentru Fodorica

“Băi, Reti, ești de groază!” Așa îmi zice adesea Irina Fodor, my work wife, dar eu nu mă pot supăra pe ea. Dimpotrivă! Mi se pare că trebuie să țin în jurul meu cât mai mulți oameni care îți zic exact ce gândesc, chiar și cînd e de rău și mă ceartă. Cu timpul, îi apreciez mai mult pe cei care se iau de mine decât pe cei care mă laudă, jur.

Numai ea îmi zice Reti și îmi cam place. Eu îi zic Fodorica. De când am cunoscut-o, am știut că o să fim prietene. Mă simțeam în largul meu cu ea. Și mereu ne-am înțeles ușor, din priviri aproape. Așa că atunci când a făcut nevasta mea de la muncă 30 de ani, m-am stresat îngrozitor. Nici nu vreau să știu cum s-a agitat Răzvan, soțul, dacă eu m-am tăvălit în chinuri întrebându-mă ce cadou i-ar plăcea, cum să îi arăt ce mult țin eu la ea.

Iată povestea cadoului (și la sfârșit reacția!) după o zi de căutat… inspirația. Am fost în 5 locații care au ceva în comun. Ghiciți ce? Aflați la final.

Mi-am început ziua la Tucano Coffee, pe Dorobanți. E un spațiu foarte plăcut, cu grădină, dar și mese în interior, unde se adună des elevi, studenți sau freelanceri care vor să lucreze în centru, cu laptopul în față, lângă o cafea bună și o gustare. Sloganul lor este Love.Peace.Coffee (dragostea ca sentiment, pacea ca stare și cafeaua în calitate de băutură preferată). Dacă redacția noastră ar trebui să aibă un slogan, l-am putea fura pe acesta!

M-am așezat și eu o la masă, mi-am comandat o cafea și un cheesecake și am început să caut pe telefon idei de cadou pentru Irina. În acel moment mi-am dat seama că și o cană de cafea de luat la pachet și niște cafea boabe proaspăt prăjită în propriul Roasting Factory Tucano Coffee ar fi un cadou potrivit. M-am învârtit prin cafenea și am găsit cana perfectă de luat la filmări, când ziua începe la 6 și nu se mai termină!

Când însă nu alergăm într-o zi lungă de filmare, știți ce facem noi? Ne aranjăm ca să arătăm ca niște dive la evenimente. Nu știu cât reușim noi să fim dive, dar măcar încercăm! Și mereu ne chinuie întrebarea: cu ce ne îmbrăcăm? Așa că am decis ca de acolo să merg pe Aleea Alexandru, la Cristallini. E un magazin de rochii elegante care impresionează prin atenția pentru detalii, broderii manuale, materiale și, evident, design.

Cum să aleg eu o rochie pe care Fodorica nu o probează? Hm, o probez eu! Din fericire, purtăm cam aceeași măsură și ne tot împrumutăm haine. Pe principiul “less is more”, adaptat de noi ca “scurt e mai frumos”, am probat rochii în care mi-ar fi plăcut să o văd pe ea. Dar nici la mine în dressing nu ar fi stat rău! 😛 Roz, negru, auriu… Greu de ales.
Nehotărâtă, mi-am zis că, dacă vine toamna mai bine aleg ceva mai de sezon. Ghete, pălărie…? Am dat o fugă până la Băneasa Shopping City, unde puteam găsi la Gerard Darel, un brand de fashion cu un aer franțuzesc inconfundabil, ceva pentru Fodorica mea.


Gerard Darel este unul din brandurile pe care vedetele internaționale îl iubesc, printre ele actrițe care îi plac și Irinei: Meryl Streep, Cameron Diaz sau Sarah Jessica Parker. Cum să nu găsesc eu ceva pentru Fodorica?

După ce am probat și mi-am ales eu niște cizme, parcă erau făcute pentru mine, am intrat la FREYWILLE. Magazinul de bijuterii are colecții inspirate de emoții frumoase sau opere ale unor artiști celebri, precum Gustav Klimt, Claude Monet, Alphonse Mucha sau Friedensreich Hundertwasser. Cea mai recentă este inspirată de Van Gogh. Brandul are nu numai bijuterii, ci și parfumuri, eșarfe de mătase și, în caz că voi căutați un cadou pentru un bărbat, cravate.


Am ales de aici cadoul pe care i l-am dat când am scos-o la masă, că doar e my work wife. Am invitat-o la Ginger Sushi Bar & Lounge, restaurantul cu specific asiatic din cadrul hotelului Radisson Blu. Pe lângă preparatele specifice precum sushi, maki, sashimi sau celebrul sake, ei au o ofertă impresionantă de vinuri, șampanie și prosecco, deci clar era locul potrivit pentru noi! Noroc! 🙂


Am prins o zi însorită de toamnă când i-am zis Irinei că am o surpriză pentru ea, la o săptămână de la ziua ei de naștere. Nu știa ce o așteaptă și s-a emoționat tare, tare când am ajuns și a văzut că rezervasem pentru noi o masă și adusesem un cadou. Am ciocnit afară un pahar de prosecco, am stat la soare, am fpcut poze, după cum vedeți, și apoi ne-am distrat în timp ce chef-ul a făcut un platou de sushi în fața noastră. După 3 ore, încă nu voiam să plecăm!

Fodorica mea merită tot răsfățul, e o fată de nota 10.

Ați ghicit ce au în comun toate aceste locații? Toate sunt în programul Mastercard Premium & Business, program care aniversează 8 ani de la lansare și aduce o gamă de beneficii, oferte și experiențe pentru clienții Mastercard.

Programul se derulează în 2018 și include 165 de parteneri și oferte în peste 400 de locații participante, din categoriile Fashion, Călătorii, Gourmet, Beauty, Cadouri, Deco, Business și Dezvoltare Personală. Ofertele sunt valabile pentru orice plată cu un card Mastercard® Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business.

Astfel, ofertele la cei 5 comercianți amintiți de mine sunt:
• Tucano Coffee: 10% reducere din nota de plată
• Cristallini: 15% reducere pentru orice produs achiziționat
• Gerard Darel: 10% reducere pentru orice produs achiziționat
• FREYWILLE: 5% reducere pentru orice produs achiziționat
• Ginger Sushi Bar & Lounge: 15% reducere din nota de plată

Ofertele nu se pot cumula cu alte reduceri sau promoții existente în locație.

În cazul Ginger Sushi Bar & Lounge, oferta nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou și nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits, Lifestyle Gourmet și Luxury Exclusive.

#PremiumandBusiness, #Mastercard

 

Foto: Soulseeker Fotograf profesionist

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply