MANCAM

Cateva noutăți pentru cei care caută inspirație și ceva bun

Câteva noutăți din ultima perioadă care mi-au atras atenția și m-au conins că vine vara:

Un nou restaurant la înălțime a trezit curiozitatea si interesul bucurestenilor. Aflat la etajul 36, adica 136m deasupra străzilor aglomerate, chiar pe office buildingul Raiffeisen, langa Promenada, Nor Sky Casual Restaurant ofera o panorama coplesitoare, dar și mâncare bună, se pare. În plus bucătăria este deschisă, un mic spectacol pentru cei pasionati de gatit. Săptămâna asta voi merge prima oară acolo.

S-a deschis tot luna aceasta si primul Pop-Up Store Chicineta! Oana Titică, autoarea savurosului blog Chicineta (pe care va recomand să îl citiți pentru că viața e prea scurtă ca să nu mâncăm bine si sa nu râdem mult!) face niste farfurii cu mesaj numai bune de pus pe masa proprie sau de făcut cadou, sunt frumoase si amuzante.

Am vizitat-o si eu pe Oana in ziua deschiderii magazinului, chiar dupa Digital Divas, unde rezistasem pe tocuri de 12cm de la 13 la 20:30, asa ca am plecat pe jos de la ea, în papucii ei de gradină și cu sandalele in posetă. Oana e genul ala de om, care la o adică te servește cu gogoși, prosecco, face o poză cu tine, îți dă și papucii ei de cauciuc… Neaparat sa mergeti la magazin, chiar dacă nu servește prosecco toată ziua (na, bănuiesc că se mai uită și la om…), ci probabil doar la ocazii speciale, totuși merită cartierul (Vatra Luminoasă) și mai ales farfuriile. Dar dacă nu aveți drum pe acolo se pot comanda și online.

La Digital Divas am gustat pentru prima oara Lillet, un aperitiv pe baza de vin, preparat de barmani cu apa tonică, gheață și felii de fructe (căpșune și/sau lime). Nu știu cum să vă spun, dar eu dupa aia am cautat prin toate hypermarketurile si liquor store-urile aceasta bautură senzațională. Nu am găsit asa ca am cautat pe Facebook si, ce sa vezi, puteam să comand online. Jeeez, parca aș trăi în 1994! Uneori uit ca exista INTERNET și Facebook. Este de putin timp importată, v-o recomand. It’s the new Aperol Spritz!

Rose Verite de la Vincon România a apărut într-o ediție limitată: 5000 de sticle Black Label. De ce? Ca să fie mai elegantă, cred. E același produs, foarte bun de altfel.

Am încercat și noua Silva Pale Ale și mi-a placut tare mult. Nu mai mult decat Zăganu IPA, dar tot mult. Vă plac berile? Atunci e de încercat.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Roxana
    24/05/2017 at 10:48 AM

    Lillet zici?! Ia sa ma pun pe cautat, pentru o prietena 🙂

  • Leave a Reply