@mazi,
da, imi pare rau ca n-am fost clara. in prima poza, singura pe care o publicasem la inceput, erau cartofii inainte de a fi bagati la cuptor. de aceea nu aveau crusta aceea aurie si delicioasa. acum ca avem before & after pictures, e mai clar.
multumesc pentru ca ai adus hartia de copt in viata mea! nici nu stiam ce pierd!! :-*
Hei, am incercat si eu reteta asta!
Au iesit bestial, iar dragul meu mi-a propus sa-i pun si ceva Gruyère peste portia lui in cuptor. Desi e cusurgiu de fel, s-a lins pe degete!
Felicitari Mazi!
3 Comments
mazi
16/06/2009 at 1:41 PMlook yumm, mai ales ca eu iau o pauza de carbohidrati
daca iti plac mai crocanti (asa cum ii prefer eu, de exemplu), puteai sa-i mai lasi in cuptor 😉
andressa
16/06/2009 at 2:13 PM@mazi,
da, imi pare rau ca n-am fost clara. in prima poza, singura pe care o publicasem la inceput, erau cartofii inainte de a fi bagati la cuptor. de aceea nu aveau crusta aceea aurie si delicioasa. acum ca avem before & after pictures, e mai clar.
multumesc pentru ca ai adus hartia de copt in viata mea! nici nu stiam ce pierd!! :-*
Raluca
16/06/2009 at 3:15 PMHei, am incercat si eu reteta asta!
Au iesit bestial, iar dragul meu mi-a propus sa-i pun si ceva Gruyère peste portia lui in cuptor. Desi e cusurgiu de fel, s-a lins pe degete!
Felicitari Mazi!