CUMPARAM

Moda si AVON. Afla cine a castigat gentile!

Sedinta foto cu produsele AVON a fost unul din cele mai frumoase lucruri pe care le-am facut in februarie. M-am simtit tare bine si despre asta trebuie sa fie vorba in moda, nu? Ca-n viata. Important este sa te simti bine. Sa fii fericit. Despre asta e vorba in toate situatiile, fie ca ne alegem haine, o slujba sau chiar un partener.

Asadar, produsele cu care am facut sedinta foto mi-au placut mult. M-au facut sa zambesc. Cred ca se si vede in imagini. O geanta frumoasa si practica, asa cum o sa ajunga si la cinci dintre voi, o camasa colorata, pantaloni comozi, un portofel in care imi incap toate abonamentele si cardurile de fidelitate (am o mie!), ochelari de soare…

Multumesc tuturor celor care mi-au lasat un comentariu si au share-uit articolul cu concursul. Iata mai jos castigatoarele pe care le-am ales. O sa va scriu un email pentru a va cere datele de contact necesare curierului: nume, adresa si telefon. Si nu uitati, curand incepe un alt concurs!

Oana Raducan

Anda Stanciu

Dan Dorina

Uglar Elisabeta

Oana Maria

Multumesc tuturor prietenilor care m-au ajutat sa fac sedinta foto. I Heart Concept Store, magazinul Design and After si fotografii de la the bucharest’s.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply