GANDIM

Inspiratia vine de la un brand cu umor

Premiul la categoria cautarilor “cum se aude asa se scrie” merge la… ruter oaierles 3d. Mentiuni de onoare: cal of diuti gost, pupitru de digei, hastece oan.

Documentul prezentat cu mandrie de Emag la final de an devine viral, chiar acum, in timp ce scriu aceste randuri. Deja l-am vazut share-uit de 3 ori in Facebook. Eu il citesc si nu ma mai satur de el. “Saltea de infasat elefant”. Cine sa caute asa ceva pe Emag?! 🙂

Suntem atat de obisnuiti ca lucrurile sa se intample intr-un fel, incat am putea sa fim si somnambuli si tot ne-am face treaba. Avem aceeasi ruta pana la serviciu, comandam la aceleasi restaurante, facem aceleasi prezentari in powerpoint, completam aceleasi tabele, bugete, pana si ideile sunt un formular cu spatii goale in care completam doua sau trei cuvinte. Sunt insa aceleasi idei. Bravo, Emag, ca ne-ai trezit un pic din somn.

Ieri, cand ma uitam la reactiile starnite de lansarea andraonline.ro, ma gandeam ca cea mai mare diferenta dintre acest proiect si altele din piata este echipa din spate. Suntem cativa oameni entuziasti, ne aprobam singuri ideile si le punem imediat in aplicare. Nu trebuie sa schimbam email-uri, powerpoint-uri, nu ne convocam in sedinte cu 3 zile inainte ca sa avem agendele libere, nu luam semnaturi pe 10 foi pe care apoi oricum nu se uita nimeni. Cred ca asa se fac lucrurile misto.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Teodora
  21/12/2016 at 10:31 AM

  God! Multumesc pentru aceasta postare ca eu ratasem lista asta. Rad cu lacrimi de zece minute si abia de reusesc sa scriu commentul. =))))))))

 • Reply
  Servicii DDD
  08/01/2017 at 4:03 AM

  Superb!! Incep sa apreciez emagul din ce in ce mai mult! M-a amuzat teribil!

 • Leave a Reply