PURTAM

Am fost la Gala Unica 2016

M-am simtit ca un rockstar cand am fost nominalizata si ca o doamna la Gala Unica. Din pacate, nu am castigat premiul “Blogger in trend”, dar m-am simtit bine. M-am revazut cu prieteni vechi, am cunoscut oameni pe care ii admir, am baut un pahar de vin intr-un palat – lucruri pe care nu le fac in fiecare zi, desi as vrea.

Nu m-a descurajat faptul ca nu am castigat. Nu ma las. I will blog my heart out. Sau mai bine zis: I will blog your minds out! 🙂 Dupa 11 ani, ma simt de parca abia am inceput. Multumesc mult daca m-ati votat. Si daca nu, va multumesc ca intrati pe blogul meu.

Felicitari, Ana Morodan! Ea a plecat acasa cu premiul.

Multumesc, Athena Philip, pentru rochia speciala gandita pentru mine. Multumesc Ioanei Dumitrache pentru machiaj si Lizei Pintileasa pentru hairsyling. Cu Ioana si cu Liza mi-am petrecut ziua, inainte sa ajung la gala si datorita lor am ajuns la eveniment relaxata, cu zambetul pe buze, desi nu dormisem in noaptea precedenta. Iar pozele superbe au fost facut de The Bucharest’s, desigur.


the-bucharests-0091

the-bucharests-0093

the-bucharests-0099

the-bucharests-0069

Impreuna cu Amalia Enache si Alina Bratu, discutand despre… copii. 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miruna
  29/11/2016 at 11:57 PM

  As zice ceva acum, dar ma abtin. Acest comentariu nu e despre nimic.

 • Reply
  Ioana
  30/11/2016 at 7:34 AM

  Arăți minunat! Mi-ar fi plăcut să câștigi, însă faptul că ai fost în cărți este o recunoaștere. Succes pe data viitoare 🙂

 • Reply
  Sinziana
  01/12/2016 at 10:11 AM

  Ai fost superba! O prezenta feminina si mult mai… naturala decat multe altele. 🙂 Felicitari, Andreea! In scurt timp te vom vedea si pe coperta unei reviste (mai multor reviste? :))

 • Reply
  Sofia
  02/12/2016 at 2:10 PM

  Te-am votat! Am intrat pe sistemul de vot doar ca sa te votez. Succes pentru anul viitor!

 • Leave a Reply