TRAIM

Invata sa tii legea de partea ta, mai, femeie!

Azi ai ocazia sa te lamuresti daca…

-Este bine să ne vindem imobilul proprietate personală si cu banii obținuti să achitam creditul ipotecar pentru imobilul proprietate personala a sotului/ concubinului?

-Este bine pentru mine ca , in situatia in care sotul nu mai poate plati un credit personal, banca sa se indrepte impotriva mea pentru plata ratelor, fiind coplatitor?

-Este bine pentru mine sa stau acasa cu copiii si sa nu am un venit propriu? Daca sotul, partenerul, isi pierde jobul, ramane invalid, mai rau, decedeaza, sau pur si simplu divortam? Cu ce ma voi intretine eu , copiii, familia, cand el nu va mai putea intretine familia?

-Este bine pentru mine sa lucrez cu un salariu mai mic dar un program de lucru lejer care imi permite sa ma ocup de copii iar el sa aiba timpul necesar sa dezvolte o afacere proprie, sa avanseze in cariera?

-Este bine pentru mine sa cumpar impreuna cu parintii sotului un imobil, fara sa ma gandesc ca sotul poate deceda iar eu raman coproprietar cu socrii mei care brusc vor sa isi primeasca partea din imobil?

-Este bine pentru mine si copiii mei ca apartamentul in care locuim să fie proprietatea socrilor și noi să investim sume de bani în renovarea acestuia?

-Este bine pentru mine sa accept sa fiu asociat sau administrator intr-o societate comerciala doar in acte, sa semnez tot ce imi spune sotul meu, fara sa ma gandesc ca in cazul in care se incalca legea ,eu voi fi trasa la raspundere in fata legii?

-Este bine pentru mine ca, vaduva fiind, sa imi achizitionez un apartament din banii mei proprii, dar sa il trec si pe fiul meu in acte ca fiind coproprietar? Dar daca fiul meu decedeaza inaintea mea, iata-ma coproprietar cu nepotii mei care nu au cele mai bune intentii si isi doresc partea de la tatăl lor

-Este bine pentru mine sa ma mut in casa proprietatea socrilor impreuna cu sotul meu, sa renovam casa, sa iau credit in nume personal pe care sa il investesc in casa socrilor, fara sa ma gandesc ca , la un eventual divort, voi pleca doar cu ratele pe care le am de achitat?

-Cum sa facem sa nu mai confundam dragostea, dăruirea de sine, cu a ramane fara un imobil, un venit, o plasa de siguranță?

 

Află răspunsurile la aceste intrebări AZI la “Legea de partea TA! “, prima serie de conferințe / dezbateri dedicată femeilor din Romania (adolescente, tinere singure, iubite, soții si mame), care iși propune să le ofere acestora mecanismele legale de protecție, pentru orice posibilă situație de viață.

Conferinta este organizata de prietena mea, Adriana Stere, jurnalista, iar informatiile vor fi oferite de ANDREEA SAVELI, avocat in Baroul Bucuresti din 2009, cu o experienta vasta in dreptul familiei si care a rezolvat, de multe ori pro bono, probleme legale care puteau fi evitate. Are trei copii si este presedintele unei asociatii de parinti.

INTRAREA ESTE GRATUITA!
(Cafeaua, din partea gazdelor :))

Nr. de locuri : 50

Înscrierea prin email sau sms cu confirmare la adresa:
saveliandreea@gmail.com sau la numarul 0726719788.

25 OCTOMBRIE, DE LA ORA 18:00, Gradinita 111
(Zona Drumul Taberei, statia Favorit, autobuze 368, 268, 168, 105, 126, troleibuze 90. 93, 69)

 

Sursa foto femeie in depresie: Shutterstock

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply