Diverse

masa de Craciun, sport extrem

N-o sa inteleg niciodata cum oameni care au grija de felul in care arata si investesc enorm in cele mai scumpe tratamente de infrumusetare si produse cosmetice nu fac chestii elementare pentru sanatatea lor. Pana la urma, nu numai ca sunt strans legate, dar nu ai cum sa te simti bine in pielea ta daca nu esti in regula din punct de vedere medical.

Sigur, pana la urma e bine sa te feresti alcool, dulciuri si prajeli de teama kilogramelor in plus, dar ma surprinde faptul ca cineva care nu renunta, de exemplu, la rutina demachierii, cu gandul la sanatea pielii, nu ar evita excesele culinare de teama problemelor de sanatate! Nu stiu daca e analogia cea mai potrivita, dar ma gandesc ca e ca si cum te–ai da cu parfum, in loc sa te si speli. =)

De Craciun, cand au pe masa toate tentatiile carora le-au rezistat un an intreg, multi cedeaza si nu se gandesc ca se pot imbolnavi serios din acest motiv. Consumul de alcool (chiar si in cantitati reduse), de dulciuri, grasimi si carbohidrati in exces, hipertensiunea – toate sunt semne ca risti sa suferi de HTG (hipertrigliceridemie). Mai multe informatii gasiti pe misiunea150. Va recomand sa va informati si, ca sa fiti linistiti, sa va testati pentru a afla nivelul trigliceridelor. Este la fel de important ca cel al colesterolului sau al tensiunii arteriale. Tot pe site gasiti informatii despre riscurile HTG.

Asadar, de Craciun, pentru binele nostru, in loc sa mancam mai bine schiem, ne plimbam, ne iubim! =) Va urez sarbatori linistite, relaxante si fara probleme sufletesti si medicale.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Georgiana Ionita
    09/06/2015 at 4:35 PM

    Mai mult investim in frumusete decat in sanatate, si nu ca nu am avea nevoie.

  • Leave a Reply