Diverse

5 ani de sutu

Il stiu pe Sutu de aproape 5 ani, adica aproximativ de cand scrie pe blog. (Pe atunci nu avea domeniul sutu.ro, ci un cont la blogspot parca, ceva ca palatul-sutu.blogspot.com, si sunt mandra sa spun ca, la o bere in Club A, eu l-am convins sa isi ia un domeniu, si nu orice domeniu, ci neaparat sutu.ro. Dar asta mai bine va povesteste el.)

Inainte sa-l cunosc personal, auzisem ca e un bun jurnalist si chiar citisem un fragment dintr-un reportaj savuros de-al lui dat exemplu in Manualul de Jurnalism (volumul al doilea, cred) de la Polirom. Stie si el ca apare in Manual si se amuza de treaba asta. Chiar daca el face misto, mie mi se pare foarte tare ca a fost dat exemplu: chiar ar trebui sa fie un model pentru multi. Chiar si pentru bloggeri: a reusit timp de 5 ani sa scrie atat de mult si de misto pe blogul lui incat acum e printre primii in Zelist, are mii de cititori (si de fane) si reuseste incet, incet sa construiasca impreuna cu Radu Badoiu si din Fotounion un brand solid.

Il cunosc pe Sutu de 5 ani, dar am impresia ca il cunosc dintotdeauna. Si mi-ar placut sa-l fi cunoscut mai demult pentru ca am invatat multe de la el si mi-a facut multe zile mai placute. Daca il cunoasteti, stiti la ce ma refer: are un ras molipsitor si este foarte sincer. Si e un tip foarte pozitiv, un om care iubeste multe lucruri. Vorbeste atat de pasionat de fotografie, de vacantele lui, de mancarea facuta la Violeta’s Vintage Kitchen, de iti face o pofta nebuna sa faci si tu lucrurile alea: sa mananci o ciorba la Violeta si apoi sa pleci in Bruges cu aparatul de fotografiat! O placere sa petreci timpul cu el. Este unul dintre oamenii super misto pe care bloggingul mi i-a scos in cale si sunt foarte recunoascatoare pentru asta. Asa ca ma bucur ca m-a invitat si pe mine la petrecerea lui de 5 ani de blogging. Chiar merita sarbatorita ocazia asta!

La cat mai multi, Sutule!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  carla
  24/02/2012 at 12:36 PM

  Palatul Sutu este cel mai minunat!

 • Reply
  shopiens
  25/02/2012 at 9:40 PM

  tip foarte pozitiv? credeam ca nu are grad de comparatie la cat e de pozitiv

 • Leave a Reply