Diverse

WTC si ironia

Ma uit din patut, infofolita-infofolita, la National Geographic laceva gen “Anti-tero measures” – cum americanii se pregatesc de noiatacuri teroriste construind sticla care rezista la bombe, cladiri carerezista la incendii, generatoare electrice imposibil de incendiat.. Unfel de “Come and get us, mothafuckas!!! We’re ready.”
Si am aflat ca the forensic enquery alatacurilor din 11 sept continua si astazi si ca o firma de constructiia fost angajata sa studieze prabusirea turnurilor gemene ca sa afle cumar putea fi minimizate efectele unei asemenea tragedii. Pana aici,toate bune.
Si apare reprezentantul firmei: Nedjid Mousheba -sau ceva de genul asta – un arab getbetg care vorbea cu accent deshaormar din Colentina :)) Asta era specialistul lor in atacuriteroriste! Zice Nedjid ceva si apoi autorul “Nedjid has recreated theSeptember 11th events (pauza de 3 secunde) using 3D techology bla bla”:)) A recreat evenimentele? O rly??
Tipulparea serios, la costum, alea alea – il si vad pe un santier “Bagatifigurantii in cladire. Unde e pilotul ala? Trebuia sa fie aici acumjumatate de ora! Chiar trebuie sa fac totul singur??”
Mi-a placut acest documentar. Mai vreau unul.
Va las. paaaaaaaaaa

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  chelu_scalp_proaspat
  06/01/2006 at 4:36 PM

  si ce daca e arab omul?pauza aia de 3 secunde a facut discriminare totala. nu-mi place ce s-a intamplat atunci, dar nu-mi place nici ca sunt acuzati toti cei din tarile arabe de asa ceva. bine ca macar americanii sunt ceva mai deschisi la minte. la noi omul asta n-ar fi avut nici cea mai mica sansa

 • Reply
  just_desire
  06/01/2006 at 7:39 PM

  clar….daca aveai 5 anisori la revolutie….sunt mai mare k tine :P:P:P….credeam initial ca esti tu cu 1 an sau asa ceva

 • Reply
  andressa
  07/01/2006 at 9:23 AM

  hai ma chelule ca e haios. crezi ca am ceva cu arabii? dar nu vezi ironia??

 • Leave a Reply