Diverse

Conteaza

Schiopatez. Schiopatez de mai bine de o saptamana. Ma doare glezna stanga. La inceput am crezut ca ma autosugestionez sa ma doara. E imposibil, mi-am zis, sa iti cloncane articulatiile. Nu e contagios. De fapt, pe tine te doare inima si se manifesta ca o durere de glezna.

Am ignorat asadar piciorul dureros pana cand, duminica, pe cand scriam si postul cu Ontanu, bad karma adica, am observat ca mi s-a umflat glezna. A naibii autosugestie! Doare. Luni am avut intentia sa ma tratez de glexna luxata, adica ce am in plus fata de inima putintel franta, dar am nimerit la o doamna doctor intr-o zi proasta. M-a pus pe fuga as zice, desi nu prea pot sa fug in aceste conditii. Nu as vrea sa ma intorc la ea, desi ar trebui pentru ca inca nu m-a diagnosticat si ma doare din ce in ce mai rau.

Imi tarasc asadar un piciorus ceea ce  ma face foarte neatractiva. Cred. Ca stim cu totii ca suntem fiinte superficiale de la mama natura si ca e o chestie darwinista care ne face sa ne ferim instinctiv de oamenii cu probleme. Picioare sanatoase -1 . Sex-appeal – zero.

Incercand sa ma inveseleasca probabil, Stingo imi zicea ca sunt adorabila schiopatand un pic. Ca o pisica schioapa dupa care te topesti de drag. Numai ca eu sunt femeie, nu pisica, am 170 cm inaltime, nu 20cm si zici ca am pareza pe stanga. Fir-ar sa fie.

Azi, baiatul de la poarta avea tricou cu Lazio. Am inceput sa rad. I-am spus ca sunt si eu stelista, dar nici chiar asa. De fapt, nu mai stiu nici un jucator de la echipa de cand juca Lacatus, dar ma declar stelista pentru ca am mostenit pe cale materna aceasta afinitate. Baiatul de la poarta a facut pe desteptul si a zis ca daca nu eram stelista nu as fi ras cand vedeam tricoul. Bine ca e el destept. Era cel brunet cu ochii verzi azi, nu cel blond cu ochi albastri. Ala era aseara, cand am plecat, deci alta tura. Nu reusesc sa le  invat turele, desi inainte sa intru in cladire incerc sa anticipez ce culoare vor avea ochii baiatului de la poarta in acea zi. Nu o prea nimeresc.

Dar de ce sa te bucuri de nenorocul altuia? Eu am tinut cu Dinamo in seara aia, imi pare rau ca au pierdut. Si e fair-play sa te bucuri de norocul tau, nu de ghinionul altuia. Becali si-a cerut scuze ca sa scape de bad karma – hahahaha.

Azi am vazut stirile sportive dimineata, de fapt zilnic apuc sa le vad, dar nu aflu nimic, il vad doar pe Becali, parca ma uit la un colaj de poze, nu e pic de informatie. Am aflat doar de grupa Stelei si am mai ras de Becali. Cand am aflat ca inca nu s-a hotarat pedeapsa pentru Ganea m-am gandit ca huliganismul preseaza FRF. Ca desi a facut un gest care ar fi putut sa-l scoata din fotbal pentru totdeauna, probabil ca Ganea va fi iertat. Pentru ca le e frica sa ia o decizie ferma, sa spuna ca e inadmisibil. Cat de ipocriti sunt membrii FRF cand condamna huliganismul in tribune, dar il accepta pe teren. Vrem egalitate, dar nu pentru catei! Sa vedem totusi decizia FRF, sper sa ma insel.

Azi imi sta bine sa vorbesc despre fotbal pentru ca sunt in pantaloni de training. Si schiopatez. V-am zis ca schiopatez? Am glezna luxata probabil. Sau ma autosugestionez. Inca nu m-am decis.

You Might Also Like