Diverse

you had me at… bon apetit!

Niste paste. Un wok vegetarian. Niste fructe de mare cu un sos simplu de vin… Nu sunt deloc pretentioasa. Nu vreau decat sa vad ca incerci.

Cand un barbat gateste pentru o femeie e cu totul altfel decat atunci cand o femeie gateste pentru un barbat. Asta daca nu o face zilnic, ca atunci chiar e la fel. =)))

Sa incerce el cu mainile lui mari si degetele mult mai groase decat ale mele sa taie legumele julienne, sa guste din vin  din paharul pe care si l-ar pastra alaturi, dupa ce pune putin in sos, sa incerce sa pastreze blatul curat pana la sfarsit si sa-i miroasa putin parul a mancare dupa aia… Pentru mine e mai cheesy decat orice declaratie de dragoste si mai dragut decat un buchet de flori.

Citisem undeva pe net ca femeilor le creste libidoul daca barbatii le ajuta la curatenie si in bucatarie. =)) Makes so much sense. Existau doua motive corelate: ca femeilor le scade libidoul pentru ca in mod obisnuit sunt foarte obosite dupa ce vin de la munca si apoi fac si curat si mancare, iar faptul ca el face o chestie pentru a o ajuta este cea mai sincera dovada de dragoste, desi nu stiu cand s-a stabilit ca in fisa postului menajul e treaba femeii, I did not sign up for that!!

Anyway, cand l-am cunoscut pe consort, el se ridica din pat in fiecare dimineata si imi facea o cafea chiar daca nu se grabea sa ajunga nicaieri si ar fi putut sa mai doarma inca doua ore cand ma pregateam eu sa plec spre birou. Nu era un wok cu creveti, dar tot era un efort. Fara cafelele alea, nu cred ca astazi am fi avut un copil impreuna.

So cook for me, baby. Make me feel loved.

PS: in seara asta mi-am comandat sushi! Coz I <3 myself! 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ioana
  01/06/2014 at 9:00 PM

  Si iti mai face cafeaua de dimineata? ca si asta e important, sa continue si dupa.

  Apropos de sushi, acum ceva vreme, cand inca nu eram casatoriti, i-am luat consortului 🙂 , un cutit japonez, o carte despre sushi si un set cu tot ce iti trebuie, mai putin peste, ca sa faci sushi. Consortul e mare bucatar (a se citi e francez, asta explica multe, nu stie ca aspiratorul ajunge si sub canapea dar macar face niste cine romantice, delicioase). Buuun, asta a fost in decembrie, a apreciat cutitul, am citit amandoi cartea, impreuna dar acele sushi nu au aparut. Ei bine, au aparut cam 6 luni mai tarziu dar de atunci imi tot face si a devenit din ce in ce mai bun. Cea mai tare investitie acea carte 🙂

 • Reply
  RoxanaM
  04/06/2014 at 9:46 AM

  Ah, subscriu. Sunt lucruri marunte si totusi asa greu isi dau seama cat inseamna atunci ca le fac cu dragoste.

 • Leave a Reply