Diverse

animalul nostru

Va multumesc pentru comentariile la postul despre expozitia lui Guido Daniele la Baneasa Shopping City.

Artistul italian se va afla in Romania pentru prima oara in curand: pe 1 iunie, incepand cu ora 11, va inaugura colectia de fotografii „Handimals – Wildlife on the Human Hand” si va picta un animal pe umarul lui Sore Mihalache, cantareata care, fac pariu!, va aduna o multime de fani la mall. Pe 8 iunie el va picta pe mana unei persoane doritoare aleasa prin tragere la sorti. Amandoua evenimentele vor avea loc in Baneasa Shopping City, in zona Town Square de langa brutaria Paul.

Guido Daniele

Va rugasem sa alegem impreuna animalul pe care sa il picteze Guido in Romania si, dupa ce am citit cu atentie comentariile voastre, am decis sa ii dau ca tema… rasul! Inca doua bloguri au mai participat la aceasta campanie de selectie a animalului si artistul va decide atunci ce anume va picta. Tineti pumnii pentru rasul nostru!

Asadar, va invit pe 1 iunie sa-l vedem cu ochii nostri pe Guido Daniele in actiune! Acolo, 3 cititori ai blogului care mi-au lasat comentarii vor primi invitatii (fiecare din ele valabila pentru 3 persoane) pentru expozitia „Planet Shark” de la centrul expozitional Grand Cosmos, daca doresc. Cei pe care i-am ales sunt: Ciupercutza, fata_moderna si Catalin. O sa va rog sa imi trimiteti datele voastre de contact!

Eu o sa vin cu fata mea care inca nu a implinit un an, asa ca sunt foarte curioasa ce va intelege din eveniment! =)) Ne vedem acolo!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ciupercutza
    28/05/2014 at 12:09 PM

    Multumesc frumos pentru invitatie!
    I’ll be there!

  • Leave a Reply