Diverse

cautarea pentru pantofii perfecti continua

De cand am scris acest post, “in cautarea pantofului perfect“,…

Nu-mi gasesc pantofi si basta! Am un picior atat de subtire incat iese din orice pantof daca nu e tinut bine cu mai multe cureluse sau sireturi. Si chiar si legat fedeles, poate sa se miste prea mult la stanga si la dreapta si sa fac basici si bataturi si ajung sa vreau sa port numai adidasi sau papuci. Si port si o masura imposibila: 36,5. Cam greu sa gasesti incaltaminte intre numere in Romania. Nu imposibil, dar greu. Si epuizant.

Am fost la The Place si am probat modele de la Christian Louboutin si… nimic. As plati oricat pentru pantofii mei perfecti, dar se pare ca ei nu exista si deci… nu au pret. Am fost la Sepala, la Condur by Alexandru si la Coca Zaboloteanu. Nimeni nu mi-a satisfacut nevoile speciale (si, fie vorba intre noi, nici nu s-au purtat prea bine cu un client hotarat sa gaseasca ceva si sa plateasca oricat, dar asta e deja alta poveste).

Va rog sa-mi spuneti ce sa fac. O sa raman desculta toata viata? Dependenta de tenisi? Va rog sa ma ajutati. Dati un SMS la … =)) Glumesc. Nu dati nici un SMS, dati-mi doar un sfat.

zeci de persoane mi-au solicitat sa le dau datele de contact ale celui recomandat intr-un comentariu ca fiind un Magician al pantofilor facuti la comanda. I-am spus “nenea pantofar”. Asa ca tin sa fac niste precizari: am fost la “nenea pantofar” si mi-am facut 2 perechi de pantofi. Pe o pereche am purtat-o si o port purta oricand pentru ca e perfecta, insa lista de recomandari ramane deschisa: cunoaste cineva un om capabil sa faca pantofi la comanda?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  andreea
  04/12/2013 at 10:55 AM

  smilingshoes.com si/sau http://pixieshoes.ro/en,

  • Reply
   andressa
   04/12/2013 at 12:40 PM

   @andreea:
   la smiling shoes nu am rezolvat nimic. si ei, ca multi altii, au doar cateva calapoduri, cateva talpi… pantofii nu sunt de fapt facuti dupa client, tu iti alegi doar culoarea. nu au numere cu jumatati, de exemplu, si nici nu ii fac mai ingusti sau mai lati decat standardul.

 • Reply
  Dana
  24/12/2013 at 1:26 AM

  http://www.shoesofprey.com/ (din australia)
  O prietena foarte foarte pretentioasa cand vine vorba de pantofi si-a comandat de acolo pantofi super customizati, i-a trimis de doua ori inapoi cu comentarii privind latimea si inca ceva, de ambele dati cei de acolo au fost super draguti si pana la urma i-au facut pantofii perfecti. Asa de perfecti incat au fost atractia nuntii iar ea nu-ar mai vrea sa si-i dea jos nici in pat. A, si free shipping. Poti alege orice, inclusiv jumatati de masura si latime. Succes!

 • Leave a Reply