Diverse

un gand

Mi-am dat seama ca, in mod ciudat (sau poate nu e deloc ciudat?), cei mai importanti oameni pe care i-am cunoscut sunt totodata si cei mai modesti. De la George Soros pana la cei detinatorii functiilor de varf in diverse companii, oameni bogati si ocupati, toti mi-au acordat timp, atentie si m-au tratat ca de la egal la egal. Poate asta e motivul pentru care au ajuns unde au ajuns?

Cei mai intangibili au fost cei care oricum nu ar fi intimidat pe nimeni, nici prin functie, nici prin expertiza sau portofoliu. Dar se purtau ca si cum ar fi fost cei mai valorosi oameni din incapere. De fapt, asa am ajuns sa-i disting mai bine pe cei cu adevarat importanti: acestia nu vor niciodata sa epateze. Ei doar sunt si asta e suficient.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  skrum
  17/03/2013 at 11:05 PM

  ce-i drept e drept

 • Reply
  Cristian
  18/03/2013 at 7:51 AM

  Să înțeleg că ai avut de-a face direct cu Soros? Nici mie nu-mi plac ăștia care fac pe grozavii. Am dat de atâția dintr-ăștia, că am ajuns să fiu mai ezitant (tăcut, timid) din cauza lor.

  • Reply
   andressa
   18/03/2013 at 10:08 AM

   Da, am avut de-a face cu soros in sensul ca l-am intalnit la un eveniment in urma cu mai multi ani si m-a frapat faptul ca a stat de vorba cu mine de parca am fi fost prieteni.

  Leave a Reply