Diverse

extraordinar

Am gasit de trei ori telefoane mobile in taxiuri si in autobuze si de fiecare data am sunat la un numar din agenda si le-am returnat posesorului, am gasit si un card de acces intr-o sala de fitness si am sunat sa anunt sa nu-l declare pierdut ca vin sa-l aduc la receptie. Cand am gasit in cutia postala o scrisoare adresata altcuiva, am cautat acea adresa ca s-o duc la destinatar. Cand m-am busit cu un sofer baut am asteptat sa se trezeasca inainte sa mergem la politie, mi-am platit toate amenzile de parcare si am vorbit frumos si politicos chiar si cu vecina care ma injura.

Nu cred ca mi se datoareaza ceva pentru asta, dar, asa, uneori, cand mi se intampla multe lucruri de cacao, ma uit in sus si zic printre dinti: “… bitch…”

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  george
  20/11/2009 at 12:48 PM

  te bate dumnezău…
  zău

 • Reply
  Paula
  20/11/2009 at 8:13 PM

  I think it’s great you can do that. We all should do it for our well-being. It doesn’t really hurt anyone…and it’s freaking relieving.

 • Reply
  Ana
  20/11/2009 at 10:04 PM

  Eu ce sa mai zic… Gasesc la universitate un portofel, pierd jumatate de seminar lipind afise cu numele tipei care l-a pierdut si numarul meu de telefon la toate etajele, o astept jumatate de ora sa vina sa-l ia si EA ce ma intreaba? Doamnelor si domnilor, EA intreaba sec: “cat vrei?”.
  As fi plecat multumita de mine daca as fi primit un simplu “multumesc”, dar asa am ramas cu sentimentul ca am pierdut doua ore din viata pentru…nimic. Pentru un nimeni care nu a inteles ca, daca vroiam bani, ii luam pe cei aflati deja in portofel si ea trebuia sa-si refaca toate actele, ceea ce e o placere in tara noastra, cu sistemele noastre.

  Eu zic asa: cand ti se mai intampla ceva nasol, pocneste-l pe cel de langa tine. Norisorii nu pot decat sa te ude, vara.

 • Reply
  claudiu
  21/11/2009 at 12:55 PM

  bitch who ?

 • Reply
  deA
  22/11/2009 at 7:35 AM

  @Andressa: Locus de control extern? Not so good for your mental state:)

 • Reply
  decat o revista » Andressa
  23/11/2009 at 8:59 AM

  […] mi-am recuperat my good karma și am primit una când nici nu speram să mi se întâmple ceva […]

 • Reply
  crin
  26/11/2009 at 1:27 PM

  :)) Mortal post. :))

  Mi-a adus aminte de o usa din Venetia, pe ea era scris cu creta, neglijent : “Man created God in his own image.”.. Langa era o universitate.

  “…bitch ..” :)) superb :))

 • Reply
  Paula
  03/12/2009 at 12:03 AM

  I met them. They’re such a turn off.
  I like generous, good, inspiring people …and luckily I met them too.

 • Leave a Reply