Diverse

targul

Nu am multe lucruri bune de spus despre serviciul meu. Asta din simplul motiv ca trebuie sa ma duc acolo cand “trebuie”, nu cand am eu chef! 😛 Un serviciu ideal ar fi ala la care m-as duce cand as vrea eu, as fi platita mai mult decat merit si ar avea jacuzzi in sala de sedinte. =))

Dar acum chiar voiam sa va povestesc despre o chestie care imi place, desi e legata de servicu. De Craciun, are loc un Targ de Craciun la care fiecare departament din companie pregateste un stand cu produse pe care … well, tot noi le cumparam, dar banii se doneaza. Deci noi pregatim, noi cumparam, noi donam. Dar cand tragi linie, ai iesit pe plus. Eu fac prajituri si pentru mine nimic nu se compara cu satisfactia de a vedea ca oamenilor le place ce am facut. O sa pregatesc si eu brownies si carrot cake. Si cred ca o sa le vad cu 5 lei portia. Negociabil! =))

Din pacate, fix in timpul targului eu… lucrez. Ca na, nu pot sa-mi iau liber pentru a vedea cat de bine se vand dulciurile. Din pacate. La sfarsitul zilei voi afla daca prajiturile s-au vandut, iar daca au mai ramas o sa le cumpar eu pentru Testos. Sigur, pot sa i le fac si pe gratis =)) dar asta se intampla in restul anului si de data asta sper ca un copil dezavantajat sa aiba ceva de castigat din tranzactia mea cu mine.

Azi am fost la Bacania Veche sa iau un extract de vanilie (merge un pic in aluatul de brownies) si Marius Tudosiei m-a intrebat ce gatesc. I-am spus de prajiturile pentru targ si mi-a facut cadou niste cirese confiate – tot pentru brownies! Am intrat un pic in spiritul sarbatorilor. As manca mult cozonac si as asculta numai …

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ciupercutza
  11/12/2012 at 4:03 PM

  Misto melodia! 🙂

 • Reply
  Sid
  11/12/2012 at 4:48 PM

  Nu cred ca se compara cu http://www.youtube.com/watch?v=eLAaOmUJVW0

  • Reply
   andressa
   11/12/2012 at 5:16 PM

   @Sid,
   imi plac mai multe variante 🙂

 • Reply
  doru
  11/12/2012 at 11:45 PM

  succes ! 🙂

 • Reply
  Andreea
  13/12/2012 at 4:14 PM

  Michael Bubble are o voce chiar prea frumoasa !

 • Leave a Reply