Diverse

spune-mi “tu”

Daca imi spui Andreuta inseamna ca ma stii de cand eram cea mai scunda din clasa, purtatoare de cei mai mari ochelari si cu bretonul prins intr-un mare mot in frunte.

Daca imi spui Andrusca inseamna ca ma stii de cand invarteam oracole si scriam nume de formatii pe penultima banca de pe randul din mijloc si luam 3 si 4 la istorie si matematica pentru copiat si suflat.

Daca imi spui Andreea inseamna ca ma stii de cand aveam parul lung, uneori impletit, decolorat de soare si cazata cu lunile intr-un cort la mare. Ma stii de cand spuneam tot ce gandeam si suparam pe aproape toata lumea, dar mai ales eram eu suparata si plansa din cauza baietilor sau barbatilor care se credeau prea buni pentru mine.

Daca imi spui Andressa inseamna ca ma stii de putin timp, de cand am invatat ce e frumos sa spui si ce e bine sa nu spui niciodata, de cand sunt politicoasa si un pic mai frumoasa, altfel decat eram cand purtam aparat dentar, nu aveam nici rimel, crema de fata in casa si nu purtam decat pantaloni de training si adidasi.

Spune-mi cum vrei. Tot eu sunt.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Teodora
  18/07/2012 at 8:27 AM

  ce imi place postul asta :)))) este super cute in special descrierea de la Andreuta

 • Reply
  Cristian
  18/07/2012 at 11:29 AM

  Tare finalul… Andressa! 🙂

 • Reply
  Mihaela
  17/08/2012 at 10:52 AM

  super post

 • Leave a Reply