Diverse

PDAs

I love PDAs. Si prin PDA nu vreau sa spun “personal digital assistant”, ci “public display of affection”. Imi plac mesajele de dragoste scrise pe afise trase de avioane printre nori. Imi plac dedicatiile la radio (cand aveam 13 ani, ascultam o emisiune radio sperand sa aud ceva dedicat mie si sa aflu astfel de iubirea pe care mi-o purta cineva in secret), imi plac buchetele mari de flori trimise prin curier la serviciu, ca sa vada toata lumea ce rasfatata sunt eu, imi place sa fiu tinuta de mana si sarutata si, nu in ultimul rand, imi plac declaratiile de dragoste, siropoase si frumoase.

YOURS FOR LIFE

Ce vedeti in poza de mai sus (am pus-o cu susul in jos ca sa fie mai usor de citit textul) e un mesaj scris de asfalt pe care l-am gasit intamplator in cartier. Scrie “YOURS FOR LIFE”. Cineva a scris mesajul asta cu litere de un metru ca sa poate fi citit de la un balcon, desigur. Poate ca ideea era ca dimineata, cand isi beau cafeaua, el sa-i spuna ei: “Ce vreme superba e afara. Vino sa vezi!” si apoi, cand ea se apropie de fereastra si vede si textul de pe asfalt, el ii spune: “Stii cat ma faci de fericit… Vrei sa fii sotia mea?”

Sau poate ea i-a scris asta in fata blocului dupa ce si-au spus “Da”. Si dimineata el si-a reamintit ceea ce si-au promis in fata starii civile.

In orice caz, misto!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cristian
    01/09/2012 at 2:07 PM

    Știam eu că nu cumpăr creta aia degeaba 🙂 Păcat însă c-a rămas la o domnișoară care n-o merită.

  • Leave a Reply