Diverse

vara sportiva

Vara asta va fi sportiva sau nu va fi deloc! =)) A venit peste noi Campionatul European de Fotbal si ne-a ametit mai rau decat caldura. De cate ori deschid televizorul vad un meci sau un talk-show despre un meci. Si inca nu a inceput Olimpiada: stati sa vedeti atunci meniu sportiv: dimineata, la pranz si seara!

Campionatul asta imi influenteaza viata deja. Terasele mele preferate sunt pline la orele meciurilor, asa ca nu am loc sa beau si eu o limonada, iar prietenii nostri isi fac program in functie de mneciurile preferate. Testosul e la curent cu toate rezultatele si are cred deja o parere despre cine ar putea sa fie in finala. In timp ce eu… Eu ma multumesc cu a-i da dreptate. Unii se bucura de fotbal, altii… de o seara in aer liber. Si, recunosc, mi-a cam ajuns deja sa vad mingea de fotbal. Dar de cate ori ma enervez, incerc sa ma gandesc la momentele in care a venit el cu mine la cumparaturi si a avut rabdare ore intregi sa imi gasesc costum de baie sau sandale. Mai pot sa zic ceva?

Propun ca pe perioada campionatului de fotbal sa se ia anumite masuri ttusi pentru a pastra sanatatea mintala a femeilor:

– program prelungit la mall-uri

– discount-uri mai mari in zilele meciurilor cu Portugalia, Italia, Franta sau cine or fi favoritele pentru ca eu habar nu am!

– limonade gratuite pentru femei la terasele unde se urmaresc meciurile.

Avon ne propune o alta metoda pentru a suporta mai usor perioada sportiva: produse pentru suporteri si produse pentru suporterii suporterilor. 🙂 Odata cu lansarea colectiei Championship Collection, cu produse de ingrijire pentru barbati, se lanseaza si accesoriile feminine (lant, cercei, geanta) oferite cadou la achizitionarea produselor pentru ei. Asa ca, fetelor, puneti-va cerceii si suportati, suportati, suportati! =))

 

 

Set cercei Football 24,99 RON

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply