Diverse

Ogica de Techirghiol

Când am auzit ieri de primarul loterist, am crezut că e banc. E ştire, însă. De ce mă mir, nici eu nu ştiu. Ok, deci avem un primar (în Techirghiol, dacă vreţi detalii) care le-a propus consilierilor ca săptămânal primaria să joace un bilet la loto cumpărat din indemnizatie. Fiecare consilier propune un număr si… Doamne ajuta!

Ca planificare strategică a unui Consiliul Local, asta cu “Doamne ajută!” sună a loz câştigător. De altfel, tot în divinitate îşi pun speranţele şi alegătorii după ce pun un vot în urnă. La Techirghiol, oamenii nu au avut prea mult noroc.

Primarul e un tip norocos, însă, am putea spune, din moment ce a câştigat alegerile cu numai un vot diferenţă de contracandidatul său de la PDL. Ba chiar pierduse la prima număratoare a voturilor, numai ca pe principiul “mai numară, că n-are cum…”, la a treia renumarare unul din voturile lui anulate a fost considerat valabil şi viceversa pentru contracandidat. Pfua, ce noroc!

Din 11 consilieri, numai unul s-a opus ideii primarului loterist. Am crezut că problema tipului e că se joacă la Loto şi nu la Bingo! Dar, nu! Frânarul a zis că primarul ar trebui sa atragă fonduri, mai ales pentru că Techirghiol are foarte mult potenţial. Hm, I’m speechless.

AŞADAR punem şi noi mână de la mână să jucăm la loto pentru o autostradă? Noroc ar trebui să avem cu carul, că doar călcăm din rahat în rahat de 20 de ani încoace…

Primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan (PNL), va cere Consiliului Local să aprobe, în şedinţa din 19 octombrie, un proiect de hotărâre care prevede ca instituţia pe care el o conduce să joace la Loto. Potrivit proiectului, consilierii locali ar urma să-şi cedeze o parte din indemnizaţie într-un fond din care să fie cumpărate bilete loto la fiecare sfârşit de săptămână. Apoi fiecare consilier local ar urma să propună un număr. (…)

Adrian Stan ştie şi ce va face cu banii de la loto, dacă Primăria sa va câştiga. Acesta a declarat că, dacă va intra în posesia a trei milioane de euro, va folosi banii pentru cofinanţarea unor proiecte europene precum construirea unui centru SPA, de trei stele, şi amenjarea falezei dintre Eforie şi Techirghiol.

Primarul din Techirghiol a devenit cunoscut opiniei publice după ce a câştigat alegerile locale la numai un vot diferenţă faţă de contracandidatul său de la PDL. Iniţial, numărătoarea a dat câştig de cauză pedelistului Florea Constandin, dar Adrian Stan a depus o contestaţie. După nu mai puţin de trei renumărări, pedelistului i s-a anulat un vot, iar lui Stan i-a fost găsit drept valabil un vot anulat, astfel că Biroul Electoral Judeţean l-a desemnat pe acesta din urmă primar. “Este o fraudă totală. (…) Nu ştiu cum de este posibil ca procesul verbal să plece de aici cu mine câştigător şi să ajungă la Constanţa cu Adrian Stan pe primul loc”, declara atunci pedelistul Florea Constandin.

sursa: romania libera.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Raluca Fabuloasa
  20/10/2010 at 10:24 AM

  A innebunit lupul! :))

 • Reply
  Adriana
  20/10/2010 at 3:03 PM

  Ideea e ca primarul si consilierii joaca la loto din banii proprii, si fac asta nu neaparat in speranta de a castiga, ci de a atentiona asupra unor anumite fapte… Si primarul a atras deja fonduri, cateva din proiectele lui fiind deja aprobate de Uniunea Europeana.

 • Reply
  filme
  24/10/2010 at 9:22 AM

  E o reclama a saraciei.

 • Reply
  Suminona
  25/10/2010 at 1:22 PM

  Ehe , dau si eu in fiecare saptamana cite 10 lei pt loto (sau direct pt autostrada) daca cistigul va fi folosit in scopul asta …
  Daca tot iti veni ideea nu te bagi ca organizator ? 😀 sau bookkeeper

 • Reply
  marcel hoara
  01/12/2010 at 7:01 PM

  Trebuie sa recunosti ca speranta moare ultima……faina chestia cu loteria!nu ar fi cazul sa o generalizam pe toata suprafata Romaniei?Asa nu s-ar mai obosi si politicienii astia cu munca,iar de un alt Ogica….:)Sarbatori fericite!

 • Leave a Reply