Diverse

Free Suri!

Casatoria pare sa fie o misiune imposibila pentru Tom Cruise! =)) Iar divorteaza, dar a treia oara e cu noroc, nu? La cate prostii pe minut debiteaza cand vorbeste despre scientologie (in video-ul de mai jos parca si privirea lui e complet de pe alta planeta…)

…ma si mir ca a reusit cineva sa stea atat de mult alaturi de el. Dar iata ca Katie i-a luat jumatate fata de Nicole Kidman si dupa 5 ani s-a hotarat probabil ca ar fi cazul sa poarte si tocuri mai inalte de 5 cm.

Way to go, Katie! Prima ei coperta post-TomKat arata foarte misto. Era o mica diva ascunsa in doamna Cruise.

Din categoria “teoria conspiratiei” citeam ca Tom a divortat de fiecare data cand sotiile au implinit 33 de ani. Mimi Rogers, Nicole si Katie implinisera deja varsta cand s-au depus actele, diferenta fiind ca in primele doua casnicii el a initiat separarea. Probabil ca Nicole, care in 2001 afla si ea tot din presa, cum a patit Tom acum, ca divorteaza, isi spune de sub vreun sezlong “Karma’s a bitch!”

De-acum Katie o sa-si ia milioanele cuvenite in contractul prenuptial, iar Tom isi ascute ghearele pentru Suri. Am impresia ca fetita a fost de fapt miza divortului. Cat timp poti sa lasi un copil sa-si aleaga singur tocurile, rujul si sa refuze sa manance legume? Asta pentru ca scientologii cred ca oricine, indiferent de varsta, poate lua singur decizii, iar Tom a decis s-o trateze de mica precum un adult capabil sa aleaga singur pentru binele lui. Concluzia mea? Free Suri!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Cristian
  06/07/2012 at 11:34 AM

  Dar iata ca Katie i-a luat jumatate fata de Nicole Kidman si dupa 5 ani s-a hotarat probabil ca ar fi cazul sa poarte si tocuri mai inalte de 5 cm.

  După care ne plângem că bărbații ne forțează să purtăm tocuri, să ne machiem, să ne coafăm, să ne îmbrăcăm nu știu cum 🙂

  • Reply
   andressa
   06/07/2012 at 11:55 AM

   @Cristian:
   nu ai inteles. ea purta incaltaminte tot cum isi dorea sotul. nu cum voia ea: inalte sau deloc. acum e libera sa poarte ce vrea.

 • Reply
  Larisa
  06/07/2012 at 2:34 PM

  Din punctul meu de vedere copila ar trebui sa stea cu mama sa, dar sa nu-l excluda nici pe tatal ei din peisaj.Cu toate ca se vor desparti un copil are nevoie atat de partea materna cat si de cea paterna pentru a se dezvolta armonios

 • Reply
  Cristian
  07/07/2012 at 8:52 AM

  Am înțeles, dar totuși primul lucru la care te-ai gândit tu (sau ea) au fost tocurile alea :-p

 • Leave a Reply