Diverse

noi cumparam

Este important sa fim asociati sau sa nu fim asociati cu lucrurile pe care le cumparam?

De saptamana trecuta, as decupa urmatorul dialog:

– Te-am rugat sa cumperi niste flori. Astea sunt flori?! Uite cum arata…
– Stiu. Imi pare rau. Ploua…
– Ai ma, ploua? Te-am rugat sa te duci la florarie, ti-am zis si ce flori sa iei si tu vii cu de-astea cu cerneala in vaza? Cu petale vopsite? Bai, mie mi-e jena sa le dau.
– Mai imi scoti ochii mult?
– Pai, daca nu esti in stare sa iei niste flori! Esti incredibil! Si se ia culoare de pe ambalaj. Te-ai patat pe camasa cu rozul de pe hartia creponata…

Am plasat florile la cununia civila discret, nu cred ca se poate face o asociere intre mine si florile cu petale colorate artificial.

In contrast cu aceasta situatie, ieri am fost la cumparaturi si am incercat sa ma identific cu lucruri cu eticheta cu pret. Sambata am fost trista, cam fara motiv poate. Ii spuneam unei prietene ca sunt fericita, iar asta ma deprima. Ce puteam sa fac a doua zi dupa asta, adica duminica, decat sa ma duc la cumparaturi?

Am ras in hohote (mai nou, cand rad imi dau capul pe spate, ma intreb de ce) si i-am spus lui Monsoux “I wanna look like a rich bitch!”. Ma uitam dupa ceasuri, desi am deja un ceas care imi place, luat tot intr-o criza de “pot fi si altfel”, dar e nevoie de mai multe ceasuri ca sa fii “trendy”. Ce bine ca m-am abtinut. “Conduc o dacie ffs – ce naiba imi trebuie mie multe ceasuri?!”, m-am gandit apoi. M-am uitat dupa bijuterii, mi-au placut, dar nu le-am luat. Si – mai ales – voiam ochelari de soare de fite pe care sa-i port si cand nu e soare. Nu mi-am luat asa ceva, desigur. Si nici un al doilea parfum nu mi-am luat inca, pentru ca nu aveam timp sa adulmec in voie.

Si am vazut filmul 8mm2. Foarte prost. Multe scene sexy gratuite, intriga era zero. Macar am ras. De film.

Iar maine vreau sa-mi cumpar o valiza. E o chestie importanta, chiar daca nu pare. Pentru ca ultima data cand am fost plecata am avut o valiza imprumutata. Ce poveste lunga… Imi cumpar valiza, oricum. Si am un gol in stomac! Si imi place asta.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  alxunder
  20/11/2007 at 12:09 AM

  ai grija ce valiza cumperi, sa te reprezinte atat pe tine, cat si tara prin care o vei plimba.

  ( http://cotidianul.ro/index.php?id=15757&art=39115&cHash=837c9a2630 nu stiam unde sa-ti las linkul asta)

 • Reply
  TwoTimesBaby
  20/11/2007 at 12:33 AM

  toate sunt importante.
  si florile si valizele. si toate sunt detalii. interesant, nu?

  Ps. daca nu cumperi si trenul (avionul) nu esti ardeleanca…

 • Reply
  andressa
  20/11/2007 at 12:39 AM

  🙂 asta cu luat avionul imi place.

 • Reply
  Keos
  20/11/2007 at 10:47 AM

  Filmul ala e un fake, nu are nimic de-a face cu primul film, nici nu inteleg de ce i-a furat numele.

 • Reply
  Alex Predeal
  20/11/2007 at 5:55 PM

  Daca vrei sa prinzi la o anumita categorie de oameni, du-te si cumpara avion, ochelari care-i porti noaptea, ceasuri peste ceasuri, parfumuri de nu mai stii care cum miroase, schimba Dacia si cred ca e cazul sa renunti la blog. Sau o sa tampim cand tu aberezi saptamani intregi despre super reportajul despre Paris ( Hilton .. ), despre cum bei doar Campari Orange agitat, nu amestecat, si cum geanta de la Gucci pur si simplu nu se mai potriveste cu intregi game vestimentare scoase anul trecut, contrastand cu cele de anul viitor ( weird ).

  Sau scrie in continuare, be happy ( weird again ) si pastreaza Dacia. Doar sa nu tragi de firele de langa filtrul de polen.

 • Reply
  NEmalitioasa
  20/11/2007 at 10:32 PM

  I rhink you just wanns BE a rich bitch 🙂

 • Reply
  andressa
  21/11/2007 at 12:40 AM

  sometimes… i just don;t want to be myself.
  but i could afford those…

 • Reply
  Alex Predeal
  21/11/2007 at 1:06 AM

  Must be ’cause you’re rich, now just don’t become a .. star? no .. that doesn’n rhyme .. become a .. hmmm … glamorous / fergalicious / ba – da – bing ba – da – boom type o’ girl .. nope, not getting it.

  Go buy a watch already! I’m goin’ 2 sleep.

 • Leave a Reply