NE DISTRAM

Ne vedem la Bestfest!

Numele a patru dintre cei care au lasat comentarii la postul meu despre Blog Rockers la Bestfest se va afla pe tricou! Si cum timpul zboara, e timpul sa aleg castigatorii! Am numerotat toate comentariile valide (adica fara trackbacks si fara raspuns la intrebare) si apoi am folosit Random.org ca sa aleg 4 numere. (Mi s-a parut o formula mai eleganta decat sa scriu numele voastre pe biletele si apoi sa extrag dintr-o palarie!) Asadar, weekendul urmator, intre 6 si 8 iulie, ma voi vedea cu:

21 Stefan (m-a anuntat ca nu mai poate ajunge)

23 Silvia – asteptam raspuns …. a confirmat

8 silvia – confirmat

9 Ivona – confirmat

10 Ion – confirmat

—–

25 Andrei

Am ales si 2 numere in plus pentru cazul in care cineva dintre cei patru nu va raspunde pe email. (Desi am verificat de 3 ori, va rog sa imi spuneti daca nu am asociat corect numele cu numarul de ordine!)

Voi trimite chiar acum un email la adresele pe care le-ati lasat si astept un raspuns rapid pentru ca trebuie comandate tricouri cu numele voastre (sau URL), pe masurile voastre.

Multumesc tuturor celor care vor sa faca parte din gasca Blog Rockers!

PS: Ia uite unde erau cititorii mei! 🙂 Cand fac cinste cu ceva misto, am zeci de comentarii. Cand nu, nu. Ntz, Ntz, Ntz! Unde e engagement-ul de alta data?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ivona
    29/06/2012 at 12:34 PM

    Andreea, am raspuns la mail l aproximativ o ora dupa ce l-am primit! sper ca e totul ok si ne vedem la B’Estfest! 🙂

  • Leave a Reply