NE DISTRAM

Bucurestiul vazut altfel

Ca bucuresteanca, nu m-as fi urcat nicidoata in double-decker-ele care circula de ceva timp prin centru. Aveam impresia ca deja cunosc orasul si, chiar daca nu era asa, mi s-ar fi parut ciudat sa-l vizitez ca un… turist! Noroc cu invitatia de la Belvita, pentru ca altfel nu stiam ce pierdeam!

Costin m-a invitat sa iau un mic-dejun inedit si a reusit cu adevarat sa ma surprinda. Am fost 25 de bloggeri pe un acoperis in miscare si, desi traiesc aici de cand m-am nascut, am vazut orasul cu alti ochi. Incredibil cat de multe cladiri stau sa cada! =)) La fiecare obiectiv la care ne-am oprit, am primit biscuiti Belvita Start alaturi de o cafea, un iaurt sau o salata de fructe. Ca sa testam combinatiile si, mai ales, ca sa ne rasfatam. Dimineata a fost excelenta! Daca as incepe fiecare zi asa, categoric as zambi mai mult. In poza de mai jos ma vedeti si pe mine pregatindu-mi cafeaua, langa Vlad Petreanu, care mi-a fost “coleg de banca”, in spatele lui Alex Negrea, tocilarul care a ales sa stea in prima banca =)) , si Anne-Marie Chelariu.

belvita1

Costin a facut prezenta, desigur:

Twitter gasiti p’aici):

– Pentru de dimineaţă (Ruxandra Predescu)
– Un mic dejun mai special (Cristi Serb)
– Mic dejun mobil prin București
– Bucureștiul văzut de pe autobuz 🙂 (Razvan Baciu)
– Cand Doamne-Doamne te mustreaza parinteste (Cristina Bazavan)
– Incepe-ti ziua cu un mic dejun sanatos! (Valentin Bosioc)
– Bucurestiul ca turist… la micul dejun (Roxana Precu)
– Cum Ajunge Să-Ţi Placă Bucureştiul (Anne-Marie Chelariu)
– Mic dejun inedit (David Pripas)
– Turist in orasul meu (Alin Pandaru)
– to be updated…

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ddunia
    15/06/2012 at 10:09 PM

    Eu merg foarte des in Germania la Munchen si la Stuttgart. Anul trecut in vara, a mers cu mine si un verisor drag sufletului meu. Cu el, am facut si eu un astfel de tur al orasului Munchen. Abia dupa turul acela, a inceput sa-mi fie dor de acel oras cand nu mergeam o bucata indelungata de timp.

  • Leave a Reply