Diverse

mi-e dor sa mai merg la un ceai, sa fiu liceanul balai…

In ultima zi de clasa a 8-a mi-am uitat oracolul in curtea scolii. Era cel mai misto oracol EVER, aveam cele mai misto intrebari si il dadusem spre completare celor mai amuzanti si mai creativi oameni. Era, fara doar si poate, de pus in Muzeul Oracolelor, daca ar fi existat asa ceva. Numai ca l-am uitat in curtea scolii si mi l-au gasit baietii de baieti, genul care faceau misto de tine daca erai slab,gras, purtai ochelari sau pur si simplu nu le placea fata ta. Baietii aia nu aveau nimic personal nu mine, nici nu stiau al cui este oracolul. Dar l-au distrus ca asa se distrau ei. Au jucat fotbal cu el pana cand toate foile s-au desprins si l-au calcat in picioare pana cand textul a devenit ilizibil.

Cand m-am intors dupa el si l-am gasit in halul acela nici nu am stiut ce sa spun. L-as fi refacut, l-as fi lipit, daca as fi avut ce lipi. Asta e, am ramas fara una din cele mai frumoase amintiri din scoala, dar ma consolez cand recitesc jurnalul meu din adolescenta sau oracolele colegilor mei.

Ma distrez cel mai mult cand ajung la paginile cu intrebarea: “De cine iti place?” =)) Foarte putini aveau curajul sa raspunda sincer, majoritatea o dadeam pe glume: “Las’ ca stii tu”, sau “De ce te intereseaza?”, iar cand cineva chiar dadea un nume ne lasa… muti. Vorba aia, cea mai mare distractie era sa tachinezi un om cu simpatiile lui nerostite, dar daca ala chiar recunostea ceva erai complet dezarmat.

Iar intrebarea “Ce vrei sa te faci?” mi se cea mai adorabila. Eram atat de mici! Cei mai glumeti raspundeau cu “Presedinte” sau “Presedinte… de bloc” dar eu de la 13 ani am scris “ziarist”. Daca as fi vazut in viitor, poate as fi scris notar! 😛

Eu am ramas fara Oracol printr-o intamplare nefericita, dar fosti colegi mi-au spus ca le-au ratacit sau le-au pierdut atunci cand s-au mutat. Lipton Ice Tea ne propune o varianta care rezista testului timpului: Oracol 2.0! Cu ajutorul unei aplicatii pe Facebook, completezi un Oracol digital si iti inviti prietenii sa-ti comenteze alegerile, ca sa te amuzi oricand sau sa te lauzi cu carnetul tau haios. Tot prin intermediul aplicatiei are loc si competitie pentru cei nostalgici: incarci scan-uri sau poze cu vechile tale oracole si poti castiga prin tragere la sorti ceai pentru o luna intreaga! Va urez succes si… sa depanati amintiri placute!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suminona
  17/05/2012 at 1:35 PM

  Nu sa fiu rau … dar nu se compara aplicatia digitala cu originalul … scrisul fiecaruia , mirosul oracolului , farmecul propriuzis nu e acelasi . 🙂

 • Reply
  Gabriela
  28/05/2012 at 2:44 PM

  Pe langa faptul ca imi place Lipton Ice Tea foarte mult, mai au si aceasta aplicatie atat de frumoasa! Am completat Oracolul 2.0 si l-am share-uit cu ai mei colegi de generala si liceu. O saptamana intreaga numai despre asta am vorbit :))

 • Leave a Reply