Diverse

va invit la o cafea!

da, pe voi toti.

Daca imi cititi blogul si vreti sa stam de vorba si sa bem o cafea, pur si simplu, va astept sambata asta la Din Casa. Adresa este strada Constantin Coanda, nr. 18. Va propun sa ne vedem pe la 5. Eu si Inozza ne vom astepta impreuna cititorii pentru o dupa-amiaza linistita, poate chiar amuzanta. Daca avem noroc si e cald, poate stam pe terasa, la soare.

Iata cum arata terasa:

Daca nu, stam in casa, unde oricum este foarte placut. Iata o imagine ispititoare de la o seara de Wine Club de la Din Casa:

Sunt convinsa ca ne vom simti foarte bine acolo impreuna. Ne vom cunoastem personal si vom intra intr-o alta etapa a relatiei noastre blogger-cititor. 😀

Am avut intentia sa invit cititorii blogului meu la partyessa, petrecerea organizata cu ocazia aniversarii a 6 ani de andressa.ro, dar, din pacate, spatiul nu mi-a permis un numar mare de invitati. Acum sunt sigura ca incapem cu totii, mai ales ca nu-mi imaginez ca (mai) am sute de mii de citiori! =)) Chiar vorbeam cu Inozza si ii spuneam ca va trebui sa imi chem cateva rude la eveniment ca sa nu ma fac de ras, ca poate nu vine nimeni la invitatia mea. Sper sa am o surpriza placuta totusi si sa nu vina doar verii. Confirmati-mi prezenta sau nu, cum vreti voi. Veniti cu iubitul/iubita sau cu mama/tata, daca asa va simtiti mai confortabil. Casa e deschisa pentru toata lumea.

Daca aveti nevoie de indicii ca sa gasiti mai usor locul, iata o harta mai jos:

Ne vedem sambata de la 17:00! 🙂

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Cristina
  03/04/2012 at 9:47 PM

  Nu promit, dar cu siguranta, daca voi putea, voi veni cu mare drag.

  Cristina

 • Reply
  Cristian
  04/04/2012 at 12:24 AM

  Recunosc că mă tentează, dar nu garantez momentan nimic.

 • Reply
  ana maria
  04/04/2012 at 6:38 AM

  as veni cu mare drag, dar nu ajung la bucuresti!nu pentru cafea neapart, desi sunt convinsa ca e foarte buna,iar atmosfera va fi una super, ci sa te cunosc si personal, nu numai din ce scrii.

 • Reply
  » eu si febra musculara » Andressa
  04/04/2012 at 10:29 AM

  […] asa ca ma mai duc si sambata la Power Pilates (12:30).  Ma voi energiza ca sa fiu in forma pentru intalnirea cu cititorii. Daca aveti chef de miscare, veniti si voi la ora. Se poate plati si o singura sedinta, daca nu […]

 • Reply
  mOntecOre
  04/04/2012 at 10:15 PM

  eu vin se pare la invitatia amandurora, nah ce sa fac daca va citesc pe amandoua. Daca e ceva si nu iti vin cititorii ma treci pe mine doar din partea ta:))
  ps: varianta pe mobil nu merge..am net de la orange nu sh cat e de relevant da mie nu imi merge

  • Reply
   andressa
   05/04/2012 at 7:43 AM

   @mOntecOre:
   ma bucur ca vii!
   multumesc ca mi-ai spus de variante de mobil. stiu ca nu merge bine, dar nu stiu deocamdata cum sa rezolv problema.

 • Reply
  Cristian
  05/04/2012 at 2:17 PM

  Nu trebuia să se intituleze „vă invit la un ceai”? 🙂

  • Reply
   andressa
   05/04/2012 at 2:24 PM

   @Cristian:
   haha, ba da! ai sa razi, dar gazdele noastre, “Din Casa”, nu s-au lasat induplecate. A zis ca dau cafea din partea casei si stii cum e cu un cal primit in dar…

 • Reply
  Julie
  05/04/2012 at 9:53 PM

  Ahhh…As veni si eu…But I’m booked all saturday! Next time..La ceai! 🙂

 • Leave a Reply