Diverse

de luni

Aseara m-au apucat pandaliile si am facut sarmale. Pentru prima oara in viata mea. Sarmale de post, ca n-aveam carne acasa.  Cum nu mai facusem asta in viata mea si nici nu statusem gura-casca atunci cand facea mamaie, habar nu aveam de ce foile mele de varza nu puteau fi rulate. Trebuiau oparite! Am facut-o si pe asta. Mi-am pus la pachet 5 sarmale, sa le mananc la serviciu. Abia astept. Or fi iesit comestibile? Am emoti…  O sa invat de la matusa sa rulez sarmale mai bine, tot mai am o sansa.

Anyway, imi pare rau de tot ca atunci cand mamaie se ruga de mine sa o ajut nu ma lasam induplecata. Atunci ziceam: “Mamaie, eu o sa imi comand mancare toata viata mea”. Eram o idioata.

UPDATE: sarmalele au fost foaaaarte bune! 😀

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Cristian
  09/04/2012 at 3:56 PM

  Pictures or it didn’t happen! 🙂

  • Reply
   andressa
   09/04/2012 at 4:08 PM

   @Cristian:
   poze n-am facut in timp ce le faceam ca te-ai fi speriat de dezastrul creat in bucatarie. dar cu ele facute pot sa postez. nu mi-e rusine… ba poate ca mi-e un pic, ca nu sunt impachetate prea bine, dar… orisicat!

  • Reply
   andressa
   09/04/2012 at 8:41 PM

   @Cristian:
   am pus o poza pe facebook. stii link-ul da?

 • Reply
  Cristina
  09/04/2012 at 7:20 PM

  Draga mea, felicitari !Indiferente cat de artistic sau nu sunt impachetate, eu zic ca merita sa pui poze….doar e munca ta ! Daca vrei sa incerci mai mult decat atat, am pus pe site o prajitura cu mere, delicioasa si atat de usor de facut. Trust me !

  Cristina

  • Reply
   andressa
   09/04/2012 at 8:41 PM

   @Cristina:
   multumesc pentru incurajari. ma uit la retetele tale mereu, sa stii!

 • Reply
  Cristian
  09/04/2012 at 9:12 PM

  Acum că am văzut sarmalele, te cred că au ieșit bune, andressa. Chiar nu are de ce să-ți fie rușine cu ele. Nu sunt cu nimic mai prejos decât sarmalele altora (și nu te gândi la mine că eu n-am făcut așa ceva).

  Oricum așa cum sublinia și Cristina sunt munca ta și la o adică de ce să nu ai o amintire frumoasă, o poză cu ele?

 • Reply
  Stand Up Comedy
  12/04/2012 at 3:22 PM

  Pe tine cand te apuca pandaliile, faci sarmale? :)))

 • Leave a Reply