Diverse

“Tatal Fantoma”, un film promitator

Am citit atatea lucruri bune despre “Tatal Fantoma” incat abia astept sa-l vad luni: am fost invitata la avanpremiera. Si daca nu as fi citit ca, de exemplu,  a fost nominalizat la Festivalul Filmului de Dragoste de la Mons (Belgia), as fi vrut sa-l vad pentru Marcel Iures. Nu stiu exact cand am devenit fana lui, dar demult incerc sa vad toate filmele in care apare. Cred ca m-a cucerit cu un interviu: vocea lui, privirea, sinceritatea cu care parea sa vorbeasca. Mi s-a parut un om care transmite cat o mie. Si asta pentru mine este definita unui actor bun. Cand i-am vazut filmele nu m-a dezamagit, dimpotriva. Si in serialul de la HBO mi-a placut foarte mult cum a jucat.

De data asta, in “Tatal Fantoma”, Marcel Iures joaca un rol de comedie! O premiera interesanta, nu-i asa? Asta chiar trebuie sa vad! El va interpreta in aceasta comedie dulce-amara (asa apare in materialele de prezentare, voi vedea singura cat e de dulce sau de amara) rolul unui profesor american care  se intoarce in tara natala a tatalui sau.

In film mai joaca si alti mari actori: Victor Rebengiuc, Mariana Mihut si Mihai Constantin si multi altii. Asa ca faptul ca acest lung-metraj este debutul lui Lucian Georgescu in calitate de regizor, asemenea distributie promite ca nu va dezamagi. Chiar astept nerabdatoare sa-l vad, demult nu am mai vazut un film bun. Si pentru ca nu am avut timp, dar si pentru ca oferta e… limitata.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro
    27/02/2012 at 3:58 PM

    […] detalii pot fi gasite la Raluca Popa, Corina-Maria Scheianu, Bogdan Epure, Cristian China-Birta, Andressa si […]

  • Leave a Reply