Diverse

norocul lor, talentul ei!

Cand aud ca cineva a fost promovat, a absolvit un curs dificil sau a castigat un concurs, de obicei reactiile sunt: ce norocos/ ce norocoasa! Sa fim seriosi, nu e noroc, e munca, munca si iar munca.

Asa ca atunci cand am citit ce a scris  pe Facebook Anca Buzea, careia ii citesc demult blogul, nu m-am gandit ca e norocoasa…

De maine, Make-Up Artist pentru Dior – inca un vis implinit! Dior Make-Up mi-a marcat adolescenta. So happy I could jump up and down! 🙂

…. ci ca Dior sunt foarte norocosi sa o aiba pe ea in echipa! 🙂


Va recomand blogul ei pentru ca … machiajul pentru femei este ca fotbalul pentru barbati: toata lumea crede ca se pricepe, dar foarte putini stiu cu ce se mananca. Asa cum ei comenteaza fiecare meci de parca ar fi Sir Alex Ferguson, dar la o adica nu pot alerga de la o poarta la alta, la fel si ele isi cumpara tone de farduri (de obicei de calitate indoielnica) si abia daca stiu sa ca isi aplice corect un fon de ten. Eu, recunosc, nu sunt departe de aceasta situatie rusinoasa. Dar ma tratez! Intentionez sa ies la multe cafele cu Anca pentru a o exploata si a afla cat mai multe despre asta.

Asadar, sa-i citim blogul si sa nu avem niciodata nevoie de photoshop! 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Rox
    17/02/2012 at 2:34 PM

    Multumim! Cu siguranta eu voi vizita acest blog; iubesc tot ce tine de mahiaj, produse, frumos.
    Imi doresc de ceva timp ca atunci cand cobor in living, sa gasesc o adevarata Sephora a produselor acolo (sarind peste faptul ca locuiesc la bloc), oglinda mare, pensule, farduri in toate nuantele si asa mai departe!
    That’s the way to start a day!

    • Reply
      andressa
      17/02/2012 at 3:17 PM

      @Rox:
      haha, da, si eu sunt ca fata din reclama la Sephora. E ca Disneyland pentru mine! Iubesc produsele de machiaj, as cumpara zilnic ceva.

  • Reply
    Anca Buzea
    19/02/2012 at 11:52 PM

    Sa stii ca o sa mi se urce la cap daca ma mai rasfeti asa 🙂 Hugs & kisses!!

  • Leave a Reply