Diverse

cate teste suporta relatia ta?

De Ziua Indragostitilor, toata lumea vorbeste despre partea frumoasa a relatiilor. Toti barbatii care uita zilnic ce femei au langa ei isi aduc aminte brusc sa se uite la ele, toti cei care uitasera la ce foloseste bucataria pregatesc cu aceasta ocazie o cina – si nu orice cina! – romantica, femeile care n-au timp sa se uite in oglinda de obicei au grija sa isi sublinieze toate calitatile de Ziua Indragostilor si uite asa, (ne facem ca) uitam de problemele noastre de zi cu zi.

🙂 Eu cred ca e ocazia perfecta sa vorbim de problemele noastre, cu riscul de a strica cheful de pisiceala.

Acum 2 ani, de Valentine’s Day, am iesit in oras cu Testosul intr-un restaurant pe care il adoram amandoi si, la un moment dat, am inceput sa ii spun ce as vrea sa schimbam la felul nostru de a comunica. Sincer, atmosfera s-a cam stricat, dar cred totusi ca a fost cea mai reusita Zi a Indragostitilor a noastra. Chiar a insemnat ceva.

Daca totusi nu aveti chef sa ii spuneti in fata jumatatii voastre ce va deranjeaza, va recomand un link dragut: Bitdefender Relationship Scanner. Aplicatia Facebook e aici. Bitdefender Antivirus a lansat aceasta campanie. E ca un joc in care puteti sa faceti un repros (atentie cum il faceti pentru ca partenerul va citi formularea!) cuiva si va veti distra foarte tare.

bitdefender

Si cum in gluma se spun cele mai crude adevaruri, poate fi un test mai greu decat pare. Eu am facut testul cu Testosul (ca sa vad cum functioneaza aplicatia) si.. .surpriza. Si eu, si el ne-am declarat aceiasi,… virusi. Isn’t that cute? Sau… e grav?! =))

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  george
  10/02/2012 at 2:40 PM

  ce dragut! o sa ma joc si eu cu aplicatia asta, sunt chiar curios ce o sa spuna prietena mea 🙂

 • Reply
  Campaniile saptamanii 6-12 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro
  13/02/2012 at 2:48 PM

  […] Schweffer, Denisa Bargau, Andreea Ursu, Cristian China-Birta, Lavinia Biberi, Lucia, Diana Stoleru, Andreea Retea si Ioana […]

 • Leave a Reply