Diverse

6 ani de manafu

manafu tort

In poza de mai sus vedeti tortul pe care l-am comandat special pentru Cristi Manafu: un tort in forma de sapca pe care scrie “6” in loc de simbolul “Nike”. Tortul a venit din partea mea, a lui Chinezu, Alex Negrea, Adi Ciubotaru, Toma Ncolau, George Popescu, Cristi Sutu, a Ruxandrei Predescu si a Madalinei Uceanu. Sper ca tortul a fost bun la gust! 🙂

I-am dat tortul aseara cand l-am sarbatorit (si) pe Manafu alaturi de onlineri vechi si noi la Club Tralala. La petrecerea la care se sarbatoreau 6 ani de cand bloggingul din Romania a prins aripi (nu era doar aniversarea blogului lui, ci a noastra, a tuturor),  Manafu a reunit foarte multi oameni care de ani de zile nu prea mai au ocazia sa se vada.  Asta e de fapt unul din marile calitati ale lui Cristi Manafu: aduna in jurul lui oameni super misto. Si asta spune ceva despre el, nu?

Ca sa fiu sincera, multa vreme dupa ce l-am cunoscut pe Cristi, eu m-am intrebat cu ce se ocupa el precis. Acum imi este foarte clar si probabil nu numai mie: el a vazut in social media oportunitati cand multi dintre noi nici nu intelegeam ce este social media. Probabil cel mai diplomat om din online-ul romanesc, unul din cei mai profesionisti si cei mai consecventi, Cristi ma face sa ma mir de multe ori ca se poate si la noi sa se lucreze in stil… american.

Eu il apreciez si ii sunt recunoascatoare lui Cristi pentru ca in cei aproximativ 6 ani de cand ne stim am invatat multe de la el si,  in ciuda faptului ca la inceput eram doar o studenta cu foarte mult chef de scris, m-a tratat mereu ca pe o egala. Iar aceasta modestie am intalnit-o numai la oameni speciali.

In anii de cand el a inceput sa lucreze pe cont propriu, a lucrat practic si pentru noi. Cred ca modul lui profesionist de a lucra a adus un mare beneficiu de imagine bloggingului in Romania. Unele companii s-au orientat catre social media inclusiv datorita lui, lasand in urma perceptia conform careia bloggerii sunt niste liceeni emo care isi cauta fara succes jumatatea pe net.

Asa ca… multumesc. Si la multi ani, Manafule! Rock on!

Manafu & Andressa (Do not use without my express permission)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Link-uri de weekend | Bogdănelu'
  24/02/2012 at 8:16 PM

  […] ne arată tortul care i l-a luat lui Manafu, cu ocazia “6 ani de blogging” – link aici şi pozele de la […]

 • Reply
  Florin
  25/02/2012 at 3:43 AM

  deci sa-mi zici si mie cu ce se ocupa Manafu :)) (promit sa-i spun si lui :)))

  • Reply
   andressa
   25/02/2012 at 4:53 PM

   @Florin:
   iti spun vineri, cand ne vedem la Wine Club. =))

 • Reply
  Camelia
  25/02/2012 at 7:58 PM

  Interesant blog! Felicitari!

 • Leave a Reply