Diverse

noi si ei

Esquire citeaza Topul celor mai doriti barbati din Romania, clasament realizat de Heineken. Sa ne uitam la pozitii, ca sa zic asa:
1. Horia Brenciu

2. Florin Piersic Jr.

3. Marius Moga

4. Alexandru Tomescu

5. Radu Vâlcan

6. Adrian Despot

7. Dragoş Bucurenci

8. Mihai Petre

9. Răzvan Fodor

10. Dan Cruceru

 

As putea spune ca Alexandru Tomescu este surpriza topului, dar avand in vedere ca Florin Piersic Jr. este pe locul al doilea, iar Moga e pe al treilea, mai bine zic ca e un top plin de surprize!  As zice ca seamana mai degraba cu un “top al celor mai doriti barbati care sa faca show la petrecerea firmei.” Tomescu va canta la vioara, Mihai Petre danseaza , Moga canta “mai sus, tot mai sus”,  Cruceru zice “aplauze pentru marius moga!”, Bucurenci spune “va rugam nu uitati sa donati la plecare pentru panselutele galbene” si… Florin Piersic Jr. tot e in plus. El poate sa scrie o carte despre ce se intampla.

Nu stiu de ce topul ma amuza, a fost facut de femei, din cate stiu. Femei care apreciaza un barbat cu burtica, daca ma uit la primul pe lista. 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Vali
  17/01/2012 at 8:08 PM

  si nu ti se pare corect ca intr-un „clasament realizat de Heineken” sa fie barbati cu burtici? Of, of, ce ti-e si cu social media asta…

 • Reply
  Cristina
  18/01/2012 at 11:46 AM

  Si Brenciu? Brenciu ce face pe acolo??!?!?!

 • Reply
  Ovi
  19/01/2012 at 11:06 AM

  Voi doamnele si cu barbatii! Dar, e un punct de vedere! O zi faina!

 • Reply
  jocuri
  20/01/2012 at 12:24 PM

  Interesant top barbati doriti de femei. Cel mai tare este ca Florin Piersic este pe locul doi dar are in jur la 80 de ani, nu intra in discutie vedeta Florin Piersic si respectul care il poarta fiecare roman pentru numele lui.

  Dar dintre barbatii eenumerati in top, corect este asezarea lui Horia. Este un tip haios si un talent inascut.

 • Reply
  Carmen
  31/01/2012 at 3:05 PM

  Marius Moga ? …despre ceilalti domni, care sunt afisati in top, nu am ce comenta. fiecare are cate un talent, sarm aparte, unul mai romantic decat altul.
  insa Moga … e mic si artagos. nu stiu daca e bine plasat pe locul 3.

 • Leave a Reply