Diverse

sa te tot distrezi :)

andressa si marta

Am fost si eu, dupa cum dovedeste poza (credits go to danblanaru.com), la Bloggers’ Secret Santa Party. Am adus un cadou (nu spun ce ca de-aia e Secret Santa!) si am plecat cu alt cadou (o caciula!). A fost o gasca imensa acolo, nici nu am apucat sa-i salut sau macar sa-i vad pe toti. Eu prefer petrecerile mai mici: cu numar mai mic de invitati, in spatii mai mici, cu volumul muzicii dat mai mic. Ca sa pot vorbi cu oamenii si sa pot cunoaste mai multi. Dar, desigur, scopul acestei petreceri nu era sa stam ca la Cercul de Lectura, ci sa dansam, sa cantam si sa bem: ceea ce s-a si facut.

Ca o observatie: pe vremuri mai puteai spune ca mergi la o petrecere cu bloggeri, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Adica oamenii din online sunt si bloggeri, si PR-isti, si jurnalisti, si angajati ai unor firme din domeniul online. Practic, nu a fost o petrecere a Bloggerilor, ci mai degraba una a celor care… respira online! =))

Petrecerea a fost organizata pentru noi de catre Vodafone, iar Manafu a fost cel care s-a ocupat de minunata organizare, fapt pentru care ii multumim toti. Mai venim si data viitoare. Cat mai curand, speram!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tudor
  19/12/2011 at 11:18 AM

  Buna,

  Unde a fost petrecerea ? In poza pare ok fundalul…

  • Reply
   andressa
   19/12/2011 at 11:52 AM

   @Tudor:
   in True Club. E un loc ok, da.

 • Reply
  Cristina
  20/12/2011 at 7:56 AM

  Salut !Cred ca a fost tare frumos, desi nici mie nu-mi plac petrecerile cu foarte multa lume, dar cand e vosrba de bloggeri lucrurile se schimba putin. Observ ca te-ai tuns, iti vine bine, te prinde stilul.
  Cristina

  • Reply
   andressa
   20/12/2011 at 9:53 AM

   @Cristina:
   Da, a fost frumos, mai ales in momentul schimbului de cadouri 🙂 Da, m-am tuns, multumesc pentru compliment!

 • Reply
  A fost si Bloggers’ Secret Santa Party 2011 | M A N A F U *
  27/12/2011 at 9:35 AM

  […] sa te tot distrezi (Andreea Retea) […]

 • Leave a Reply