Diverse

craciun = cumparaturi :)

Cea mai productiva sesiune de cumparaturi pe care am facut-o eu vreodata a fost, desigur, in plin sezon al reducerilor. Acum cativa ani, iarna, pe o vreme ca asta, mi-am cumparat 3 perechi de cizme, 2 perechi de blugi, 2 paltoane si o geaca foarte groasa. Si o pereche de tenisi! =)) I was on fire, baby! Pe toate am dat cam jumatate din cat m-ar fi costat la pret intreg. Geaca foarte groasa este si acum de baza. De Craciun o sa fiu la Bruxelles si o sa incerc sa stau cat mai mult pe strazi, sa ma plimb si sa beau ceai fierbinte sau vin fiert: tot cu geaca aia o sa merg. Iar in Austria, acum un an, nici n-am simtit ca erau minus multe grade: am stat pe afara cu orele! Sa o cumpar a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultimii trei ani! Si, vorba aia, in ultimii trei ani m-am si mutat! =))

Sesiunea mea de cumparaturi a fost facuta in Fashion House, outletul din zona Militari, intrarea din A1, km 13. Tocmai de aceea, cand am fost rugata sa scriu despre Super Shopping Day, un eveniment cu reduceri soc (de pana la 90%) la Fashion House, m-am gandit: ar trebui sa nu mai spun la nimeni, sa ma duc numai eu! =)) Dar nu pot sa fac asta, am promis.

De obicei, cand ma duc la cumparaturi, nu imi place sa platesc pe un produs mai mult decat cred eu ca face, chiar daca mi-l permit: ma simt pacalita. Asa ca outleturile mi se par optiunea unui cumparator destept, nu unul zgarcit. Asadar, daca sunteti si voi pasionati de shopping si aveti chef de o sesiune “shop ’til you drop”, aflati ca Super Shopping Day are loc pe 17 decembrie. Si, pentru cei care nu sunt campioni la proba “shopping viteza“, sa stiti ca programul este prolungit. Sa aiba si ei timp sa ajung la linia de finish, adica la casa! =))

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply