Diverse

Fetelor, va invit la sala

Hai sa ne tonifiem, sa slabim, sa ne infrumusetam. Pe gratis! Dau 3 abonamente prin concurs.

Dupa ce am scris eu despre cum m-am reapucat de sport, am primit un email de la Madalina, persoana care se ocupa de Lala Fitness. Ea mi-a scris ca si la sala ei vin numai fete, ca acolo se tin ore de aerobic, pilates, spinning, kangoo jumps si ce mai vreti voi si ca ma invita acolo cand vreau eu. Din pacate insa, sala e departe de unde locuiesc eu si, la cum am eu programul, nu mi-as permite sa petrec atata timp pe drum. Desi e foarte generoasa oferta, eu nu o pot accepta.

Asa ca i-am propus sa dam prin concurs abonamente la sala aceasta, ca sa o descopere fete care locuiesc in zona sau lucreaza pe acolo si le-ar fi mai usor sa ajunga acolo inainte sau dupa serviciu. Asadar, luati in calcul faptul ca sala se afla pe Prelungirea Ghencea nr 93D. (Eu am o prietena care sta pe acolo si careia i-am negociat un abonament la pret preferential: poate nu se tine de sport, sa vezi ce-i fac!)

Punem la bataie 3 abonamente de cate 12 sedinte cu sporturi la alegere (puteti incerca orice in ce combinatie vreti: kangoo, spinning, aerobic, pilates, fitness). Vedeti pe site ce mai ofera sala. Eu personal va recomand pilates pentru tonifiere, este sportul meu preferat. Pentru slabit, probabil ceva cu elemente cardio ar fi mai potrivit.

Pentru a castiga unul, lasati un comentariu in care sa completati fraza: “Miscarea este pentru mine ca ….”. Cele mai originale trei comentarii, alese de Madalina, vor castiga. Aveti timp pana pe 3 noiembrie ora 23:59. Succes!

UPDATE: Castigatoarele sunt anuntate aici.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Laura
  27/10/2011 at 7:44 PM

  aerul pe care il respir. Nu pot trai nici fara una, nici fara cealalta.

 • Reply
  Andra
  28/10/2011 at 3:32 PM

  Miscarea este pentru mine ca munca pentru greiere. Stiu ca am nevoie de ea pentru a obtine ce vreau, dar ce bine ar fi daca ar face-o furnica in locul meu:)

 • Reply
  Andreea
  30/10/2011 at 6:16 PM

  apa pentru beduini…:-)

 • Reply
  Ely
  31/10/2011 at 9:23 PM

  Miscarea este pentru mine ca paharul de apa pe care il beau in fiecare dimineata la trezire. Amandoua ma improspateaza si ma fac sa ma simt bine, dar sala ma ajuta si la psihic si de ce nu, la barbati:)

 • Reply
  AT
  03/11/2011 at 1:08 PM

  Miscarea este pentru mine ca apa pentru peste – indispensabila pentru supravietuire. 🙂

 • Reply
  Lori
  03/11/2011 at 5:20 PM

  Miscarea este pentru mine ca mersul pe doua roti: odata ce-ai invatat sa-ti pastrezi echilibrul, nu prea mai esti dispus sa-l pierzi.

 • Reply
  S
  03/11/2011 at 10:32 PM

  Miscarea este pentru mine ca sentimentul de bucurie pe care il are un copil atunci cand ii daruiesti o jucarie noua

 • Reply
  ada2
  03/11/2011 at 10:43 PM

  Miscarea este pentru mine ca masina timpului. Ma ajuta sa ma intorc in trecut, imi aduce inapoi trupul din adolescenta – astfel ma energizez la maxim si capat multa incredere in mine.

 • Reply
  » Castigatoarele mele :) » Andressa
  04/11/2011 at 5:48 PM

  […] v-am invitat la sala. Acum sa vedem pe cine a ales Madalina dintre cele care au lasat comentarii. 1.  Lori 3 Noiembrie […]

 • Leave a Reply