Diverse

leapsa de nervi

Am scris despre destul lucruri happy luni, azi vreau sa-mi vars nervii ca nu se mai poate.

Oamenii care nu respecta termene limita / promisiuni. Ma scot din minti. Imi este imposibil sa inteleg cum functioneaza mintea celor care promit ca fac ca dreg si apoi se ascund undeva si nu mai raspund la telefoane, la mailuri. Cei mai tari sunt aia care stiu de la inceput ca nu ai cum sa isi respecta cuvantul dat, nici nu incearca imposibilul, dar am auzit scuza ca le-ar fi jena sa refuze. Si atunci te incurca. Ca e mai comod sa zici “DA” si sa te faci pierdut decat sa zici “NU” si sa iti vezi de treaba. Bai, nu stiu ce am patit in copilarie de sunt pe alta fecventa, dar eu una mor de rusine cand stiu ca incurc pe cineva. Nu pot sa zic ca ajut, ca rezolv, ca vin, ca scriu si apoi sa ma fac ca ploua. Ma bine ma arunc intr-un vulcan activ!

Bai, si am de-a face cu oameni care n-au ceas si nici cuvant si pe campul muncii si pe plan personal. Daca stabilesti cu cineva vineri ca va vedeti marti, nu anulezi cu jumatate de ora inainte decat daca esti la Terapie Intensiva (si atunci nu anulezi, practic dai teapa, dar e ok, nimeni nu s-ar supara!). Daca cineva te intreaba cand poti sa ajuti cu ceva si tu singur-singurel zici ca poti peste doua saptamani, e nasol rau de tot sa dai teapa. Nu se face, nene.

Si preferatii mei sunt aia care zic ca uita. Eventual te si roaga sa le reamintesti ca au promis ceva sau ca au ceva important de facut, de parca numai telefonul tau ar avea functia extraordinara a alarmelor / reminder-elor. Pune-ti, nene, o alarma sau un bilet pe usa ca sa nu uiti. Sa rogi pe cineva sa-ti puna alarma si si iti dea un telefon e de porc.

Am zis la inceput ca-i leapsa. Deci dau nervii mai departe ca sa scap eu de ei. Luati de aici Sutu si Adi.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Insidergames.ro
  13/07/2011 at 7:43 PM

  Caracteristica balcanica. Nu o sa vezi asa ceva in “alte tari civilizate” ca sa nu repet eternul “vest” 🙂

 • Reply
  Suminona
  14/07/2011 at 7:28 AM

  Daaaa… si daca am u telefon prost care imi da riminderul la 2 noaptea ? in loc de 14:00 ziua dupa cum am scris , sau pur si simplu de reset la tot inclusiv la organizator ? mai bine sa ma sune altii , adica cei cu interes nu ? dar compensez prin o treaba bine facuta si discount la pretu final … (1 sticla de Mountain Dew in loc de 2 …)
  Recunosc , sunt unul din acei technicus , care uita si nu are reminder … si care are nevoie de un impuls prin telefon sau bip , ca sa inceapa sa faca treaba… dar inca nu am avut clienti nemultumiti … 😀 sau nu stiu eu ?

 • Reply
  Gabi
  14/07/2011 at 2:28 PM

  Daaaa!Super! Ai punctat!Si eu ii urasc!

 • Reply
  ion
  16/07/2011 at 1:59 AM

  ba o sa vezi. lenea si neseriozitatea sunt fenomene intergalactice. totusi, nu stiu daca “pe afara” o sa gasesti oameni care isi blameaza atata tara, asa cum facem noi romanii. in fine, deviez..
  recunosc ca nu prea am intalnit aceste lepre pe care voi le slaviti aici. nu des, cel putin. lumea chiar mai uita:)
  si nesimtitii sunt nesimtiti pentru ca li se permite.
  suna utopic, imi cer scuze, dar incearca sa nu mai depinzi de nimeni:)

 • Reply
  Maria
  16/07/2011 at 10:51 AM

  Probabil ca oamenii promit pentru ca li se cere si vrand sa fie dezirabili promit ca fac. Iar cand vine vorba de executat nu o fac pentru ca trebuintele si interesele lor primeaza…. ceva de genul…

 • Reply
  Andressa – Palatul Sutu
  17/07/2011 at 8:20 PM

  […] reîntâlnit cu Andressa, după foarte mult timp, în Ziua Porţilor Deschise la Palatul Şuţu, pe 12 iulie. Am privit-o cu […]

 • Reply
  odojak
  19/07/2011 at 12:13 AM

  Dragă Andressa,

  Frecvența promisiunilor respectate este direct proporțională cu respectul purtat inerlocutorului. Selectează-ți amicii în funcție de criteriul ăsta și vei avea mai puține motive să-ți faci nervi și, cel mai important, vei avea ceva mai puține dezamăgiri.

  • Reply
   andressa
   19/07/2011 at 9:00 AM

   @odojak:
   de acord, dar nu sunt amicii de vina ci mai mult oameni cu care am de-a face pe plan profesional. nu colegi, ci diverse persoane. daca ma intrebi pe mine, scrie in fisa postului pentru multi sa fie seriosi, dar nu o respecta.

  Leave a Reply