Diverse

da-i cu bere

V -am spus ca merg in Heineken Mansion si m-am tinut la cuvant! Sanctuarul Microbistilor s-a umplut de bloggerite care au comentat perdelele, dressingurile si luminozitatea casei – lucruri pe care fac pariu ca baietii nu le-au observat! 🙂

Au mai venit acolo cu limuzina 🙂 RaluxaCristina BazavanPietricelAnurimRuxaJeanetteAndra ZahariaIyliAdina NeculaMinxieee,  MalditaCiupercutza si Sana! Si cred ca mai erau si altele dar nu le stiam numele tuturor, din pacate.

Daca nu va e clar ce-i cu aceasta vila plina cu bere, sa va explic ce am aflat si eu la fata locului. Heineken deruleaza un concurs la care poti castiga o scurta cazare in Paradisul Microbistilor. E o vila cu 5 dormitoare pentru ca se aleg cate 5 castigatori care timp de cateva zile se muta in Heineken Mansion unde sunt tratati regeste: se uita la meciuri la un televizor cu diagonala de peste un metru, sunt vizitati de barmani care fac show-uri pentru ei si le prepara bauturile preferate si tot felul de alte ghidusii care fac sederea acolo o frumoasa tabara pentru copii mari.

Ceea ce mie mi se pare de speriat este ca nu se cunosc intre ei castigatorii si eu, ca femeie, nu pot concepe sa ma mut intr-o casa cu 4 necunoscuti. Nu mai zic ca ma distreaza imaginea momentului in care l-as anunta pe Testos ca imi fac bagajele sa ma mut cu 4 baieti intr-o vila din Baneasa. “Ce-ai, draga? Ne uitam la meciuri doar!”  Hahahahahahaha, I can’t stop laughing!!!

Evident insa ca barbatii nu au astfel de probleme (adica se muta intr-o vila cu alti microbisti, ce mare scofala?! si daca printre ei e si o femeie, cu atat mai bine!!! hahahaha), cum probabil nu as avea nici eu daca ar fi vorba de un Chanel Mansion – daca ar fi vorba de asa ceva, nici nu m-as obosi sa anunt ca plec pentru 2 zile, as lasa doar un post-it pe usa “Plecat la Chanel, nu ma astepta!”

Sa revenim totusi la Paradisul Heineken – o vila decorata cu portrete de fotbalisti (nu ma intrebati cine, niste tipi care alearga dupa mingi, in echipament sportiv toti barbatii seamana intre ei), frigidere in care berea este tinuta la o temperatura perfecta (mai rece decat o servesc multi in pub-uri!) si o camera care arata ca walk-in fridge-ul din reclama, dar nu e de fapt frigider ci o “camera de joaca” cu fusball si un televizor cu o consola de jocuri.

Extrem de frustrant pentru mine a fost sa aflu ca nu pot invarti fara oprire manetele de la fusball, singura strategie pe care o stapaneam, asa ca m-am retras repede din camera de jocuri si am ajuns la ceea ce ma pricepeam: am mancat tartine si am baut bere. (Mai multe poze pe pagina de facebook a blogului).

Am cunoscut-o cu aceasta ocazie pe Tereza de la Oxygen PR (agentia care ne-a invitat acolo) si m-am bucurat sa stam de vorba pentru ca auzisem multe lucruri bune despre ea si pentru ca mi-a facut o impresie extraordinara. Tereza, mai ai un fan!

Inca o dovada ca cea mai buna bere este cea bauta la temperatura ideala, in compania potrivita. Asta a fost o bere excelenta!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Aliceee Traveler
  30/03/2011 at 12:13 PM

  Interesant acest paradis al microbistilor desi nici eu nu ma vad stand cu necunoscuti acolo! Oricum cred ca te-ai distrat pe cinste 🙂 cu atata bere in jur

 • Reply
  Suminona
  30/03/2011 at 2:11 PM

  Offfff… deci tu acuma ai rol de ispita nu ? Visul oricarui barbat :)(sunt si exceptii) o camera cu televizoare mari , jocuri , bere , si preferabil femei care nu le cunosti sau nu te cunosc (defectele mai ales).
  Peace !

 • Reply
  Cu fetele la Heineken Mansion! Ha! « pr intre randuri
  30/03/2011 at 3:47 PM

  […] (mulţumiri tizei Ruxandra Morariu): Sana, Adina, Marie Jeanne,  Jipescu (a.k.a. anurim), Maldita, Andresa, Andra, Roxana, Pietricel, Iyli, Ciupercutza, Minxieee, Raluxa şi alte doamne simpatice ale căror […]

 • Reply
  iYli | Heineken Mansion
  30/03/2011 at 7:42 PM

  […] Despre experienta “Heineken Mansion”" au mai scris: Daniela, Andreea. RPrecu Andra Zaharia Raluxa Minxieee Jeanette Ciupercutza Sana Adina Miruna Andressa […]

 • Reply
  dani
  30/03/2011 at 10:05 PM

  Salut.Vrei sa faci schimb de link-uri cu http://www.supo.ro ? dani@supo.ro

 • Reply
  Beibilus
  01/04/2011 at 10:23 AM

  Ah ce bine suna afacerea asta cu heineken mansion. :X

 • Reply
  ORI
  10/04/2011 at 7:26 PM

  promit sa nu mor inainte de a avea o camera ca in ultima imagine.

 • Leave a Reply