Diverse

lista

1. Între 25 și 30 mai a avut loc concursul În căutarea Bucureștiului pierdut. 40 de echipe de câte 2 persoane au mers pe anumite trasee în zonele Labirint, Magheru, Căderea Bastiliei, Lascăr Catargiu, Filipescu, înarmate cu aparate de fotografiat și dorința de a găsi Bucureștiul de altă dată, orașul frumos lăsat în paragină în spatele unor clădiri noi și urâte.

Scopul proiectului este să promoveze un plan de valorificare urbană, adică participanții au fotografiat, au văzut și au vorbit cu proprietarii unor clădiri și la sfârșit au propus soluții pentru ca Bucureștiul din filmul de mai jos să nu se piardă pentru totdeauna.

Inițiatorii proiectului sunt Centrul de Resurse pentru participare publică, Asociația București Pro-Urbe, Asociașia Salvați Bucureștiul.

2. Acum mai bine de-o lună am primit o carte de la http://www.buybooks.ro/. Cartea era ”Povești erotice românești” și a venit cu o scrisorică ce spunea că au ales acea carte pentru mine pentru că eu scriu despre relații și înțeleg profunzimea relațiilor dintre un bărbat și o femeie… 🙂

Cred că mai potrivit era ”Arici Pogonici”, că la câte înțeleg eu…  😛 În orice caz, cartea e mi-a plăcut, ea conține texte cu tematică erotică semnate de cei mai cunoscuți scriitori români. Mi-au plăcut cel mai mult cele ale lui Cezar Paul-Bădescu, Ionuț Chiva, Florin Iaru și textele semnate de femei. 🙂

Prima mea întâlnire cu literatura erotică a avut loc în adolescență când un prieten mi-a pus în brațe revista Fracturi și am citit celebrele texte ale Ioanei Băețica. Am citit, m-am speriat, mi-a plăcut. Abia apoi am descoperit Henry Miller și alte nume. Iar cartea ”Povestiri erotice românești” mi-a dat exact de aceeași senzație de lectură-descoperire, o carte ca o explorare în junglă. Așadar, mulțumesc buybooks.ro și v-o recomand, e o carte mișto.

(Mai ales după ce citești numai ruși, ca biata de mine, și simți că o sa rupi paginile dacă mai citești descrierea unei rochii de bal!!)

3. Am primit acum mult timp și 5 shoturi de Burn împreună cu o scrisorică ce mă avertiza că sunt foarte tari și îmi mai spunea că o să am nevoie de ele ca să am destulă energie să scriu, să răspund la comentarii, să încerc rețete și să le povestesc și pe blog. Am putut bea numai unul, recunosc, de curiozitate; sunt chiar tari, iar eu nu mai beau cofeină (decât atunci când vreau să fac un lcuru cu adevărat sălbatic și am un nespressor prin preajmă!). Povestea campaniei aici. Așa că mulțumesc, mi-a plăcut ideea. Deși la câtă energie am consumat în ultimul rând scriind pe blog, cred meritam doar o cafea fără cofeină! :))))

4. Începând cu 9 iunie, Eva organizează seminarii despre machiaj, dans, arta culinară japonză, diete și alte chestii care frământă intens majoritatea femeilor și unii bărbați. Eu voi merge la cel despre machiaj, deşi cel despre arta culinară japoneză mă tenta mult mai mult, numai că nu am cum să ajung în acea zi. Poate ne vedem acolo! 🙂

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Bogdan Epureanu
  02/06/2010 at 2:00 AM

  1. Super tare initiativa… cred ca o sa devin un cititor fidel a siteului mentionat.

  2. Nu am fost niciodata un amator al cartilor erotice asa ca probabil o sa zic pass si de data asta. 🙂

  3. Burn Energy Shot e un produs interesant, dar din pacate efectul este de scurta durata asa ca din nou o sa zic pass. 🙂

 • Leave a Reply