Diverse

moca

Pana cand primesc un card cu credit nelimitat, am gasit pe facebook the closest thing to that: un magazin online care vorbeste de shopping gratis!

Nu trebuie decat sa-ti alegi produsele si le primesti? Haha, e ca si cum ai avea un iubit foarte bogat care te duce la mall si in timp ce tu zici “si-aia, si-aia, si-aia…” el sta cu ochii-n telefon, se joaca, dar din cap aprobator si din cand in cand zice: “orice vrei tu, pisi!” 🙂 Ma rog, cel putin eu eu asa-mi imaginez ca decurg lucrurile cu Laurette si iubitul ei despre care nu stiu decat ca i-a luat un Rolex i-a deschis un salon de infrumusetare si asa mai departe.

Intrebarea de pe pagina de facebook este: “Cum ar fi sa faci SHOPPING GRATIS?!?” Raspunsul meu este: IMPOSIBIL! 🙂

Din minima mea experienta de viata, nici un zambet nu e gratuit. Cu atat mai putin o geanta! Asa ca imi imaginez ca atunci cand cineva spune “shopping gratis” vrea sa spuna “stai sa vezi care e faza!” asa ca ma astept sa urmeze niste indicii ca sa rezolv enigma, ca-ntr-un caz al lui Hercule Poirot!

In magazinul asta primesti ce-ti doresti fara nici un cost. In pozele de aici puteti vedea ce e “de vanzare”. Trebuie sa-ti alegi produsul preferat si sa-l tag-uiesti. Eu am ales o geanta.

Dupa ce tag-uiesti produsul preferat vei primi un cod gratuit. Cum spuneam, e ca-ntr-un mystery book!  🙂 Am intrat pe 5minutedeplacere.ro si suspansul a crescut: pe 19 martie aflam continuarea mecanismului de free-shopping sau aflam daca a fost doar un vis frumos! 😛

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miha G
  16/03/2010 at 1:12 PM

  sunt superbe articolele! eu mi-am ales o esarfa verde, tinand cont ca se apropie ziua mea, iar verdele e culoarea mea…iti multumesc ca postezi, iti multumesc ca existi si ne imparti framantarile tale zilnite! Bisous!

 • Reply
  cristiana
  16/03/2010 at 3:03 PM

  Wow, shopping gratis? 🙂 Am trait s-o vad si pe-asta!
  Astept 19 martie sa vad care e treaba, sunt tare curioasa. PSer sa fie pe bune.
  Pana atunci mi-am tag-uit si eu o geanta misto. 😛

 • Reply
  elementary, my dear watson! » Andressa
  18/03/2010 at 11:24 AM

  […] va spun continuarea despre 5minutedeplacere! Am dezlegat […]

 • Reply
  escorte de criza
  18/03/2010 at 4:17 PM

  sunt superbe articolele! eu mi-am ales o esarfa verde

 • Reply
  elementary, my dear watson! | Sa vorbim
  29/03/2010 at 2:56 PM

  […] va spun continuarea despre 5minutedeplacere! Am dezlegat […]

 • Leave a Reply