Diverse

casoiul distractiei

Pe principiul ”să aflăm ce se mai întâmplă prin oraș că ne-am plictisit de televizor”, un principiu care mie îmi place foarte mult, m-am găndit să fac o tură pe la tot felul de lansări și alte asemenea evenimente și să vă povestesc și vouă ca să ne creăm reciproc senzația că am făcut ceva deosebit.

V-am amenințat acum două zile că vă povestesc despre proiectul ”House of Fun” de la Herbal Essences pentru că mi-a plăcut ideea.

house_of_fun

Scurt pe doi și încă o dată rezumat: ca să promoveze șamponul cu ierburi, șampon care se diferențiază de altele din punctul meu de vedere prin faptul că miroase foarte bine și foarte piternic, niște oameni au pornit un concurs pentru fete. Șamponul s-a reinventat, cică e o altă rețetă în alt ambalaj, și se adresează fetelor tinere – de aici ideea concursului.

Oamenii invită fete, grupate câte trei, să se înscrie pe site cu poze, texte și filme și să se bată în voturi pentru a sta gratuit timp de 6 luni într-o casă ultracelntrală și superspațioasă, decorată ca un Barbie House – cu mobilă roz, oglinzi, baie uriașă perfectă pentru bubble baths, dressing ca-n reclama la heineken, living  maaaare, perfect pentru petreceri,  grădină micuță în care poți lâncezi la un cocktail

Băi, foarte mișto premiul, I must say. Sunt puține concursuri care atrag atenția prin asta, că doar în anul 2009 credeam că le-am văzut și auzit pe toate! Câștigi o zi de shopping, 5000 de euro, o săptămână de vacanță… You know.

Dar pentru puștoaicele care ar trebui să se spele pe cap cu the Herbal-thingie, casa asta e ceva de care ai nevoie și pentru care ai trimite multe ”mass pe mess” cu ”votatzi-mah, va pupik dulce!”

Am fost marți în casă, pardon, căsoiul distracției, că e ditamai mastodontul, cu tavan înalt, bucătărie imensă, baie obscen de întinsă și pe deasupra are și grădină, v-am spus. Am fost invitată la un fel de avanpremieră a căsoiului. Vedeți ce tare e să fii blogger? 🙂 (Repede, dacă nu aveți deja un blog, puneți mâna pe wordpress, ca să zic așa, și vă dau fwd la invitații cu lansări.)

Vila e foarte centrală, în zona ASE. Cum intri din Dacia pe străduța aia cu pasarela dintre corpurile ASE, mergi până în capăt până vezi o casă îmbrăcată într-un mare banner roz cu verde pe care scrie House of Fun. Acolo e. Deci în ASE va fi măcel pentru acest premiu, hahahahha!

Când am fost eu musafir, casa nu era decorată încă, era doar zugrăvită și avea un mare candelabru roz și niste aplice asortate pe pereți. Am văzut un proiect 3D despre cum va arăta ”the playgirl mansion” la finalul amenajării.

M-am plimbat prin casă, am vorbit despre ea și am spus și, la cerere, am dat feedback despre proiect.

Premiul mi se pare că atrage atenția, după cum am spus. Chiar dacă nu mai ești în target. Eu, de exemplu, ca vârstă, mă încadrez (la limită) în profilul puștoaicei care vrea să se mute cu prietenele ei, dar ca lifestyle nu merge șmecheria: ar fi ceva să îi zic Țestosului ”ai lapte în frigider, nu uita să iei pâine și  să plătești cablul, mă întorc la vară, pa, te pup!”

Părerea mea de om care se dă pe net a fost că așteptările lor de la utilizatori sunt cam mari însă: din experiență, aș zice că puțini vor folosi toate uneltele puse la dispoziție: upload filme, blog etc. Imaginea mea despre fetele care au acum 18-20 de ani îmi spune că își vor pune multe poze cu ele, cât mai sexy :), vor da ”mass pe mess” cu ”votatzi-mah” si vor pune link pe paginile lor de hi5 si facebook cu aceeasi rugaminte fierbinte: ”votatzi-maaaa pls”. Sigur, nu toate vor face așa, dar multe, da! Așa cred eu.

Poate sunteți mai puțin sceptici, dar eu cred ca utilizatorul român în acest moment nu e atât de prietenos cu tehnologia încât să se și filmeze, să uploadeze filme cu el și să scrie un blog pentru concurs.

Vreau să spun că eu îmi imaginez că paginile participanților nu vor fi atât de multimedia pe cât s-ar putea, dar în fond, asta nu afectează concursul.

Am promis că mă voi duce să mai văd o dată casa când e gata de distracție, prin decembrie probabil. O să fac atunci niște poze cu telefonul și le voi pune pe flickr si apoi pe blog 🙂 să vedeți și voi ”the chick lair”.

Vreți, nu vreți, vă mai țin la curent cu proiectele care îmi atrag atenția.

Va pupik si nu uitatzi sa ma votatzi pls pls pls 😛

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Alexandra Savovici
  23/10/2009 at 8:32 AM

  Buna ziua.

  Aukro.ro are placerea sa va prezinte Programul nostru de Afiliere.

  Oferim o varietate de banner-ere grafice de diferite marimi si cu diferite imagini, panouri de cautare si posibilitatea de a introduce link-uri text pe site-ul dumneavoastra – la alegerea dumneavoastra.

  Platim 5 lei pentru fiecare utilizator inregistrat prin intermediul paginii dumeavostra si inca 5 lei daca isi activeaza complet contul. Oferim o modalitate simpla prin care puteti monitoriza numarul de afiliati si suma de bani castigata.

  Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe http://www.aukro.ro si sa va alaturati Programului de Afiliere.

  Atat inscrierea cat si inregistrarea in Programul de Afilieri sunt gratis pe aukro.ro

  Daca mai aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la ; contact@aukro.ro sau la numarul de telefon : 0351467304.

  Cu stima,

  Echipa Aukro

 • Reply
  Alina Trandafir
  28/10/2009 at 7:35 PM

  Noi am inceput sa ne promovam, avem incepand cu 21 octombrie un blog,… si in cateva zile vom avea si un filmulet !
  Te invidiem ca ai vazut casoiul, dar noi speram ca vom fi locatarele pentru 6 luni.
  echipa pussycat dolls

 • Reply
  skyy is the limit » Andressa
  15/11/2009 at 3:19 PM

  […] (Vă povestesc diverse, ca să avem impresia că trăim mai mult, așa cum am promis recent!) […]

 • Leave a Reply