Diverse

noi despre noi

Pe cat am ras de taranoii care se inghesuiau la check-in, se bagau in fata si isi dadeau coate de parca avionul ar fi fost un 601 si nu un 787,  pe atat m-am enervat ca echipajul avionului ne privea pe toti ca pe niste primate.

Da, sigur, au calcat peste linia galbena si suflau in ceafa celui care tocmai primea boarding pass, s-au ratoit cand li s-a cerut sa-si scoata curelele la security check facandu-ne pe toti sa asteptam mai mult, in avion s-au descaltat si si-au intins labele in toate directiile suparati pe scaunele neconfortabile, s-au bucurat ca puteau bea bere sau vin in loc de suc langa caserola cu mini-mancare, au facut aerul de la ultimul rand de scaune din avion de nerespirat pentru ca nu trageau apa la toaleta, s-au napustit asupra scaunelor in autobuzul care ducea pasagerii de pe pista la iesirea din aeroport, au asteptat sa-si ridice bagajele buluciti langa pista de cauciuc care rula incetisor…

Dar echipajul aeronavei, tot romani, ne-au privit si ne-au vorbit de parca eram oameni de categoria a doua. Cand unii asteptau la toaleta chiar cand s-a anuntat ca pasagerii trebuie sa-si ocupe locurile, o insotitoare de bord a imprastiat rapid multimea cu mainile-n sold si un intepat: “Ce cautati aici?!” Nici un zambet la impartirea caserolelor sau a cafelei, nici un la revedere la aterizare, ci doar ochi dati peste cap, fara sa se sinchiseasca de faptul ca pasagerii ii vedeau.

Daca ma-ntrebati pe mine, echipajul cu nasul la 10 000 m inaltime a dat dovada de tot atata nesimtire ca ghertoiul care isi intindea in vazul lumii degetelele de la piciorul scos din papucul de plastic.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Alter Ego Blog
  18/08/2009 at 2:56 PM

  Stiu povestea… dar astia suntem… ca ne place sau nu…

 • Reply
  Cata
  18/08/2009 at 3:14 PM

  Cat de low-cost?

 • Reply
  Raluca T.
  18/08/2009 at 3:29 PM

  Imagine bine prezentata! De cate ori vin acasa, ‘miros’ de la distanta gloata de romani care asteapta nerabdatoare sa-si ocupe locurile in avion… Intr-un aeroport sunt in stare sa-ti spun care persoane sunt au nationalitate romana 😉
  Cat despre echipaj…inca nu mi s-a intamplat, dar nu cred ca e prea tarziu.
  Despre ce companie vorbim? 🙂

 • Reply
  monsoux
  18/08/2009 at 3:37 PM

  și ți-am spus de-atâtea ori să nu mai zbori cu cefereu’!

 • Reply
  Florin
  19/08/2009 at 5:13 PM

  dupa atitudinea echipajului nu era low cost ci tarom
  doar acolo am vazut insotitoare de 2 lei mostenite de la infiintarea companiei.

 • Reply
  anca ivan
  28/08/2009 at 10:21 PM

  nu cred ca aveai cum sa zbori cu un Boeing 787 -Dreamliner pentru ca nu au aparut inca, poate abia la sfarsitul anului.

 • Reply
  miruna
  06/09/2009 at 4:07 AM

  aaahahaha, PWND!

 • Leave a Reply