Diverse

veselie enervanta

Ce mananca vorbitorii de la radio de sunt atat de veseli tot timpul? “Distractia continua”, “Ce bine ne simtim!”, “Atmosfera e super!”…. totul e super, tot timpul. La 7 dimineata, la pranz sau seara tarziu, cand ni se sugereaza sa ocolim arterele principale din cauza aglomeratiei si apoi, cu gura pana la urechi, ni se spune ca urmatoarea melodie ne va face sa dansam in masini.

Si inteleg. Serios. Inteleg ca nimeni nu asculta radio ca sa se intristeze sau ca sa se enerveze. Dar ascultam ca sa ne distram “super”?  Sa auzim un hahait entuziast la orice din zi si din noapte inseamna sa ne bine dispunem? Eu nu.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Patricia
  27/08/2012 at 3:58 PM

  Probabil nu asculti radio-ul potrivit 🙂

  • Reply
   andressa
   27/08/2012 at 6:26 PM

   @Patricia:
   Pai, zi-mi tu ce sa ascult ca sa nu ma mai apuce pandaliile 🙂

 • Reply
  Provinciala
  27/08/2012 at 6:46 PM

  da, da, propun sa inceapa toti matinalurile ca si stirile de dimineata de pe TV: 10 morti, 3 accidente, doua violuri si inca un val de scumpiri.

  sa ne enervam cu totii si sa intram in ala din fata:))

  pana una alta nu stiu ce mananca dar vreau si eu, e clar!

 • Reply
  andressa
  27/08/2012 at 8:40 PM

  @Provinciala,
  fii serioasa! nu are legatura ce spun cu felul in care o spun. ei sunt veseli tot timpul. indiferent ca spun cum e vremea, ce muzica urmeaza sau ca a picat guvernul. e ingrozitor!!!
  ps: stii tipa aia din grey’s anatoy care era vesela tot timpul? toata lumea o ura.

 • Reply
  Cristian
  28/08/2012 at 5:40 PM

  Ce mananca vorbitorii de la radio de sunt atat de veseli tot timpul?

  Niște prăjituri mai speciale? 🙂
  Bănuiesc că poți încerca și cu carne de curcan, deși probabil e nevoie de niște cantități mari pentru ca triptofanul din ea să influențeze atât de tare nivelul de serotonină încât să ajungi ca digeii ăia.

  Provinciala are dreptate cu tragediile matinale, deși eu m-aș fi referit mai degrabă la cele de la ora 5. Totuși nici eu nu sunt suport hăhăiala din orice motiv. Mi se pare enervantă. Îmi plac oamenii veseli, dar ăștia care o fac într-un mod prea aiurea sau prea forțat sunt prea de tot. Sunt ca o comedie proastă în care e nevoie de râsete de fundal pentru a face publicul să râdă. Ori poate că eu sunt precum profesorul „rău” care întreabă elevul de ce râde ca să râdă și el 🙂 Cine știe, dacă aș ști de ce râd și mai ales aș râde și eu, probabil că nu m-ar deranja.

  P.S. Nu știu cine e tipa aia veselă din „Anatomia lui Grey”, dar dacă există pe aici vreo domnișoară care știe să râdă o rog să mă contacteze 🙂

 • Reply
  Patricia
  29/08/2012 at 3:05 PM

  @Andressa: Radio Romania Cultural…nu o sa te mai apuce, promit eu 🙂

 • Leave a Reply