Diverse

Respect

Mi-a spus povestit o fata ceva interesant. Ea avusese o relatie foarte lunga cu o persoana care lucra in alt domeniu. Iar tipul nu ii respecta munca. Radea de ea, o ironiza mereu. Pentru ca nu o intelegea. Acum ea este fericita cu cineva care face acelasi lucru ca si ea.

La sfarsitul zilei, cand povestesti despre ce ai facut, conteaza sa ai pe cineva pe aceeasi lungime de unda.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Cristy
  18/08/2007 at 5:32 PM

  Dar daca domeniul acela nu merita respectat?

 • Reply
  cristina
  18/08/2007 at 6:56 PM

  Cristy, cred ca numai daca e c**va, mercenar sau terorist poti sa spui asta. In rest nu vad sensul. Pe de alta parte eu nu-s de acord cu cuplurile pe aceeasi specializare, fiindca mie mi se intampla mai des sa-mi pierd respectul fata de oamenii aia, le caut nod in papura, ma agat de cacatisurile profesionale si daca sunt mai prosti decat mine, tind sa ma iau de ei mereu. Iar daca sunt mai buni decat mine, ma oftic 🙂 Depinde de om aici, cred ca pur si simplu individului respectiv ii lipsea bunul simt. Adica una e sa nu intelegi ce face omul, dar pana la lipsa de respect mai e ceva drum, si de regula e pavat cu ignoranta.

 • Reply
  inaequitas
  18/08/2007 at 11:06 PM

  Mi se pare periculos si cred ca tinde sa devina plictisitor la un punct, mai ales daca devine o treaba serioasa intre cei doi. Faptul ca nu ai respect pentru alegerea profesionala a unei alte persoane e ignorant; faptul ca arunci mistouri poate deveni stresant, probabil, dar e o diferenta intre glume si batjocura.

  Probabil mi-ar placea sa fiu cu o geek grrl [sic] dar nu mi-e rusine nici cu arhitecta ‘mea’. Discutiile tind fie sa ma invete despre altceva [subiectul muncii] fie sa-mi confere perspectiva unui om care a trecut prin alte chestii [pentru ca, in general, caut fete care sa-si fi ales meseria din placere si nu din dorinta de bani.]

  Dar! Lungimea de unda n-are de-a face cu meseria, nu? Nivelul intelectual nu cred ca trebuie confundat cu volumul sau natura cunostintelor dobandite.

  P.S. Andressa, imi permit sa sugerez si eu plugin-ul de subscribe to comments via e-mail. Ii duc lipsa de multe ori, poate mai exista si alti doritori?

  http://txfx.net/code/wordpress/subscribe-to-comments/

 • Reply
  depe
  18/08/2007 at 11:34 PM

  hmmm… de ce ar fi un tip cu una ale carei activitati nu le respecta? hmmmm… 😀

 • Reply
  andressa
  19/08/2007 at 10:03 AM

  da, doi oameni nu trebuie sa aiba aceeasi meserie pentru a se intelege, dar trebuie sa-i inteleaga pasiunea celuilalt pentru un anumit domeniu.

 • Reply
  Hacky Maximus
  19/08/2007 at 1:30 PM

  Cristy, cred ca numai daca e c**va, mercenar sau terorist poti sa spui asta.

  Mercenar sau terorist… femeia visurilor mele 😆

 • Reply
  Alex TG
  20/08/2007 at 12:30 AM

  postul asta pare tradus din engleza…
  “La sfarsitul zilei” cu sens general sau
  “care face acelasi lucru ca si ea” cu sens de lucreaza in acelasi domeniu.

  In fine, ca mesaj ai dreptate sunt sigur.

 • Leave a Reply