Uncategorized

luciu si lumanarea

Sa va zic ceva. Am citit eu ieri la ziar ca Nicoleta Luciu a aprins o lumanare intr-o “celebra biserica din Paris“. Ma intreb de ce nu au dat numele bisericii. Faceau reclama? Daca ziceau care biserica, se duceau dup-aia fanii ei sa linga pe acolo icoanele?

12 Comments

 • Reply
  boyarul
  10/08/2007 at 6:45 PM

  Iti spun eu de ce. Fiindca nici babuinul care a scris articolul habar n-avea in ce biserica o fi intrat. (sau daca o fi intrat)
  E foarte usor sa scrii stiri d’astea… generaliste si tampitzele (gen LIBERTATEA) ce nu se pot verfica.
  Poate era moschee, who knows 🙂

 • Reply
  The Lucifer Principle
  10/08/2007 at 8:54 PM

  A aprins o lumanare ca s-a luat curentul 🙂

 • Reply
  Andrei
  10/08/2007 at 8:56 PM

  sau poate era o camera de hotel, unde a intrat sa.. doarma.. Cu stiri de-astea ne-am obisnuit.. Oricum, la cat de grasa e fata asta, mi se pare incredibil ca inca mai e mediatizata ca o “frumusete”.. Cine poate s-o doreasca, oricat de mari ar avea sanii?(in orice caz, parerea mea umila e ca sanii prea mari sunt urati, nicidecum “frumosi”)

 • Reply
  blogatu
  10/08/2007 at 9:00 PM

  Sunt mai multe biserici celebre in Paris. Unde a fost Nicoleta e clar ca e si mai celebra 😀

 • Reply
  nwradu
  11/08/2007 at 11:43 AM

  Cred ca nici Luciu nu stia in ce biserica a fost…

 • Reply
  Andrei
  11/08/2007 at 6:25 PM

  pai ea stia ca e o biserica? “O chestie mare, cu cruci si cu niste poze inauntru, cu una care-l tinea pe unu-n brate.. da’ am vazut io’, avea sanii mai mici > ai mei.. si mari tarani englejii astia.. n-au si ei termopane d-alea ghialan, cum am eu la casa aia a mea de la snagov..aaa. nu sunt engleji?! sunt frantuji, zici?! nu conteaza.. tot tarani si ajtia”

 • Reply
  michelle
  13/08/2007 at 1:07 PM

  nu vad de ce faptul ca nicoleta a intrat intr-o biserica ar trebui sa reprezinte material pentru o stire. de fapt, depinde de ziar. cand credeam ca nu exista ziar mai prost decat Libertatea (sau Can-Can, nu m-am hotarat inca), niste fete dadeau ziare gratuite in dreptul TNB-ului. Si cum in Romania orice chestie gratuita e fishy, si ziarul asta, pe numele sau Pizma, e la fel. E incredibil de groaznic! Nu-i de mirare ca era gratuit. Cred insa ca in curand o sa-l puna in vanzare la incredibilul pret de probabil 30 de bani! Orice ca sa isi elimine concurenta…

 • Reply
  andressa
  13/08/2007 at 1:59 PM

  Eu cred ca un tabloid e un ziar ca oricare altul, business is business, cum ar zice americanul. Trateaza fapt divers, barfe, apar poze cu sani goi, dar e o afacere.

  Eu radeam de scparea aceea, de faptul ca nu dadeau numele bisericii, dar nu cred ca ziarul e prost pentru ca a dat o stire despre Luciu la Paris sau ca jurnalistul e varza pentru scapare. E doar amuzant. Sa nu devenim melodramatici.

 • Reply
  parvan
  13/08/2007 at 5:56 PM

  eu cred ca …. trebuia un PR pt Luciu … si a intrebat-o ce sa zica despre Paris.

  si cred ca textul zis de nico era “niste biserici d’alea mari” 🙂

 • Reply
  monsoux
  17/08/2007 at 8:53 PM

  si mie mi se pare foarte plauzibil ca nimeni sa nu fi stiut numele bisericii, si pana la urma au dat-o la intors cu o redactare ambigua. Reporting rules!

 • Reply
  Ana-Maria
  29/08/2007 at 5:38 PM

  Fanii Nicoletei nu au bani de Paris. Fanii nicoletei luciu sunt putoi intre 15 si 25 de ani 🙂

 • Leave a Reply