Uncategorized

Pe gratis!!!

update: uitasem – get lucky!

Facem cinste cu imbratisari!

Daca data trecuta cand cei de la oricum au facut asta eu eram in Polonia si ma zgariam pe ochi, diseara vin si va iau in brate de nu va vedeti! Am zis!

Am pus in “I support” link la “Street Delivery” desi nu stiam prea bine despre ce e vorba. Acum m-am lamurit ca e de bine si ma duc si eu.

Pe langa imbratisari gratuite, pe acolo se mai intampla lucruri bune. L-am sunat pe Razvan si l-am intrebat ce pierd daca nu vin si mi-a zis de muzica de tineret, fara versuri adica, muzica la butoane facuta de DJ de care eu n-am auzit in viata mea, dar care apar pe feeder, fac pariu!, ping-pong jucat de Ciubi, biciclete si tot felul de alte nebunii.

Ia uitati linkul la free hugs. Diseara la 18:00. Ne vedem acolo.

PS: mai povestim si noi una-alta despre concerte, politica si vreme daca tot ne adunam. Ah, si inca ceva, nu veniti in maieuri plasa ca nu va imbratisez, pe cuvantul meu! 😛

update: nu stiu daca mai vin deoarece m-am jucat cu un aparat de coafat si acum arat ca o oaie ratacita. Nobody’s gonna hug me looking like this. 🙁 Sa vedem daca putem repara problema. 🙂

16 Comments

 • Reply
  killme
  01/06/2007 at 3:33 PM

  ai uitat sa zici de bataia cu apa 😉

 • Reply
  andressa
  01/06/2007 at 3:36 PM

  Si bataie cu apa! 🙂

 • Reply
  catalin
  01/06/2007 at 4:19 PM

  numa sa nu inceapa ploaia, sa vezi atunci apa

 • Reply
  bogdan
  01/06/2007 at 6:40 PM

  eu nu pot sa ajung. :(( si nu din cauza ca sint prins la job (adica si asta), da’s nebarbierit, varza de oboseala, dupa un pachet de tigari si vreo patru cafele, amarit si cu o migrena de zile mari. i need a hug 🙂

 • Reply
  cR
  01/06/2007 at 7:29 PM

  Hehe, thx 4hug.

  “Lasa-ti ma baiatu ca l’ati omorat” 😛

 • Reply
  vlad
  01/06/2007 at 7:56 PM

  am fost dar a trebuit sa plec la 4 :(( mai vin si maine sau poimaine

 • Reply
  ionut doi
  01/06/2007 at 11:42 PM

  ah, aveam maieu plasa. bine ca n-am putut veni.
  apropo, cum ar fi o plimbare pe langa Electroaparataj fix intr-o amiaza in care muncitorii de-acolo au organizat un “imbratisari moca”?
  hai fie, Faur.

 • Reply
  bogdan
  01/06/2007 at 11:55 PM

  my comment went belly up! ce s-o fi intamplat? ca doara ma vaitam ca nu poci s-ajung la hugging 🙂 n-am injurat, pe onoarea mea! whatever…

 • Reply
  otrava
  02/06/2007 at 4:18 AM

  gratis cred ca e un cuvant inventat de romani. e made in romania pur

 • Reply
  WaGe
  02/06/2007 at 4:42 AM

  bataia cu apa…a fost 8->

 • Reply
  radu
  02/06/2007 at 9:48 AM

  Vineri seara la Motoare erau niste omuletzi cu “Free Hugs” lucru care l-a facut pe un amic de-al meu sa se intrebe “cine dracu e Hugs asta si de ce vor sa-l elibereze? Si mai ales: de ce e inchis?”

  Drept pentru care s-a dus cu o foaie pe care scria “Free Willie” la doua fete, s-au imbratisat, le-a spus ca e mai importanta o balena, totusi… Si fetele alea s-au cam ofticat, dar nu aste e ideea.

  Vroiam sa intreb daca tot cei de la Oricum au fost si aseara la Motoare…

 • Reply
  Andreea
  02/06/2007 at 10:56 AM

  Nope, nu Oricum-ul a fost pe motoare. Noi lucram ca mafia, organizat adica. Dar e bine ca se cauta motive de imbratisare. Si amuzanta aia cu Hugs si de ce sa-l eliberam….:-))))

 • Reply
  Danonino
  02/06/2007 at 11:08 AM

  Ba nu ne-am ofticat deloc, Radu, doar ca … sa zicem ca una dintre noi a raspuns in gand si ulterior si mai cu voce “we’re not freeing your willy”, if you know what i mean… A fost o neintelegere, let’s hug and forget about it, blush-blush…
  Da, tot aia care au fost si pe Arthur Verona , cu Oricumii…

 • Reply
  radu
  02/06/2007 at 11:28 AM

  Era oricum beat si nervos 🙂

 • Reply
  Cosmin
  02/06/2007 at 2:22 PM

  Cred ca mai facem si azi 😀

 • Reply
  Cis
  14/06/2007 at 10:59 PM

  @radu: prietenul tau a fost foarte simpatic, chiar daca n-am inteles exact cu ce intentii ne-a abordat (dar am facut si eu the worst assumption :p). oricum, noi i-am dat hug-ul cuvenit si ne-am amuzat de reactia lui la ce scria pe pancarte. nu e prima oara cand cineva se intreaba cine e hugs, asa ca in sfarsit o sa share the secret with you.

  numele intreg al lui hugs este hugs bunny (aici puteti sa vedeti o poza cu el http://allabouthugs.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/spring-bunny-hugs1.gif) and his favorite pastime is…you guessed, giving hugs to everyone! problema e ca hugs a fost capturat de niste evil people care incearca sa omoare toata dragostea din lume ca sa ramana numai raul si sentimentele negative.

  deci campania free hugs este in primul rand pentru a aduce cat mai multa iubire si fericire printre oameni, sentimente care il pot elibera pe hugs din cusca oamenilor rai.

  in acest moment hugs e liber si sta cu mine vacanta asta ca sa ma mai invete cate ceva despre fericire. cine vrea sa-l cunosca este invitat sa ma contacteze ca sa stabiliti o intalnire.

  spune-i prietenului tau ca willy a fost deja eliberat, insa din pacate n-a rezistat. asa ca haideti sa tinem un moment de reculegere pentru dragul de keiko (http://en.wikipedia.org/wiki/Keiko_%28Orca%29), balenutzul care l-a jucat pe willy, care a murit in 2003 (me blames people) :(.

  keiko mi-a fost foarte drag, fapt pentru care mi-am numit si porumbelul preferat keiko, care, dintr-un mod de-a fi al lucrurilor numit “history repeats itself”, a disparut si el, never to be seen again. asa ca va sfatuiesc sa nu va numiti niciodata animalutzele keiko.

  in ceea ce priveste your friend’s willy, I hold my stand: we’re never gonna free him! :p

  P.S.: sorry for the late reply, nu ma plimb prea des pe bloage.

 • Leave a Reply