Uncategorized

Exmatriculat din cauza blogului

Ariel a fost exmatriculat din cauza blogului. A luat locul al doilea la blog de minor la Roblogfest 2007.

Ariel, tu nu esti clasa a XII-a? Mai poti da Bac-ul? E clasa a noua.

Am gasit informatia la Subiectiv si la Andrei Crivat.

25 Comments

 • Reply
  mariko
  19/04/2007 at 9:55 AM

  Dacă face după English my love sigur nu e a 12a. Noi nu făceam într-a 9a English my love?

 • Reply
  Ariel Constantinof
  19/04/2007 at 9:57 AM

  a IX-a 🙂

 • Reply
  andressa
  19/04/2007 at 9:59 AM

  Doar a IX-a? Uau. Cum de nu esti la scoala la ora asta? 🙂

 • Reply
  un1cOoL
  19/04/2007 at 10:03 AM

  daca e exmatriculat 😛

 • Reply
  andressa
  19/04/2007 at 10:09 AM

  Nu pot sa cred ca ar da o astfel de informatie daca nu e adevarata. Daca chiar e banc insa… Punem pe seama varstei?

 • Reply
  Traian
  19/04/2007 at 11:33 AM

  this is disturbing 🙁

 • Reply
  Exprimare liberă? | Poiana lui Ştefan
  19/04/2007 at 11:59 AM

  […] ce am citit pe blog-ul Andressei, se pare că la noi libertatea de exprimare este încă un vis frumos. După […]

 • Reply
  stingo
  19/04/2007 at 12:23 PM

  Oh well. O fi el homofob (vezi: http://we3d.net/2007/03/20/enerveaza-gay-ul ), deşi nu recunoaşte, şi agramat, dar exmatricularea e o măsură pripită şi exagerată. O mustrare/atenţionare ar fi fost de ajuns, dacă direcţiunea se simte ameninţată de însemnările care îi denunţă neregulile în desfăşurarea activităţii (vezi: http://we3d.net/2007/03/23/suntem-sclavi-full-option-in-penitenciar/ ).

  O stewardesă din SUA care a fost dată afară din cauza blogului a dat în judecată compania aeriană la care lucra şi parcă a câştigat, din câte ţin minte. Dar se întâmpla în America…

 • Reply
  andressa
  19/04/2007 at 1:00 PM

  Stingo,
  am citit si eu osturile acelea. Mda. E mic si homofob. Dar exmatriculare? E nedrept. Btw, stingo, ai citit la vivi ultimul post?

 • Reply
  depe
  19/04/2007 at 2:35 PM

  stingo, iti sustin cauza, dar e putin funny ca fiecare vorbeste de ce-l doare. e aici in discutie cazul unui pusti exmatriculat pentru ca a spus lucruri despre scoala lui si tu amintesti ca e homofob? 😀

 • Reply
  morbo
  19/04/2007 at 5:26 PM

  atunci le doresc un salariu cat mai mic profesorlor respectivi
  sa moara dracului de foame

 • Reply
  Insanity High
  19/04/2007 at 6:45 PM

  ce sa te astepti de la profesori
  asa oameni asa caracter…
  e prima data cand intru pe blogul lui si am cautat posturile cu profesori… nu am vazut nimic deranjant in scrierile lui, dincolo de titlurile exagerate (tipic jurnalistilor).

  pe vremea inchizitiei oamenii astia ar fi fost arsi de vii :d

  stingo… probail aia a fost data afara ca prin ceea ce scria pe blog lasa compania fara musterii…
  … oare fara ce mai poti sa ii lasi pe profesori… ca multi nici D-zeu nu au

 • Reply
  stingo
  19/04/2007 at 7:14 PM

  Andressa: Da, am citit. Din păcate, am citit şi comentariile.

  depe: Am vorbit şi despre faptul că e agramat, lucru care mă doare mai mult decât homofobia, pentru că mă confrunt cu agramaţi în fiecare zi. Din fericire, în mediul în care trăiesc homosexualitatea e ca şi culoarea părului – o simplă caracteristică.

  Dar nu vreau să deviem de la subiect.

 • Reply
  putty
  19/04/2007 at 7:38 PM

  Uhm.. de ce-a dispărut postul cu gay-ul? L-a şters dom` Ariel?

  Cât despre libertatea de exprimare şi nedreptatea care i s-a făcut, şi eu am avut senzaţia că e strigătoare la cer după ce-am citit prima oară (al doilea şoc pe ziua de azi, după ce-am aflat din Piaţa Universităţii de suspendarea lui Băse).

  Şi după ce m-am revoltat eu iniţial, am răsfoit prin posturile despre şcoală ale lui Ariel. Sunt multe chestii penibile, inside stuff despre mâncarea şi sucul pe care le primesc, cu poze şi filmuleţe, ce tâmpenii fac ei pe la şcoală şi o chestie care m-a scârbit rău de tot pentru că implică o fostă profă de-a mea, care nu merită să fie tratată în halul ăsta de nişte puşti de a 9a ce n-o să ajungă probabil niciodată la nivelul ei. http://we3d.net/2007/04/03/urari-de-bun-venit-in-penitenciar/
  Plus că.. wtf.. îi mai pui şi poza pe net.. mă-ntreb cum s-ar simţi dacă ar afla 😐

  Ok, înţeleg, toţi am avut 14 ani, nu trebuia exmatriculat pentru prostioarele astea, dar înţeleg şi faptul că o şcoală trebuie să-şi apere imaginea. Şi, la urma urmei, dacă nu-i place deloc în “penitenciarul” ăla, de ce se mai chinuie atât? El se mută, şcoala rămâne cu o oaie neagră în minus, toată lumea-i mulţumită. 😀

  This thing is totally blown out of proportions and too one-sided. My $0.02.

 • Reply
  Schimbarea
  19/04/2007 at 11:44 PM

  Scoala si sistemul de vrea obedient – atat.
  Repet, scoala si sistemul de vrea obedient – atat. Fara opinii personale, fara gandire – doar memorare, readare si imitatie…

  imitatie, obedienta, ipocrizie, ignoranta = cetateanul model

 • Reply
  stingo
  20/04/2007 at 12:02 AM

  Am găsit-o pe bloggeriţa concediată:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ellen_Simonetti

  Ellen Simonetti began her “Queen of Sky: Diary of a Dysfunctional Flight Attendant” blog in September 2003 as a form of therapy after the loss of her mother to cancer. In addition to describing events of her life, Simonetti also described travel abroad, mainly Europe and South America, while working for Delta Air Lines. Simonetti adopted the pseudonym “Queen of Sky” for her blog. With practical information on world-wide travel described in a quirky, irreverent tone, the blog developed a considerable following.

  In late 2004, Simonetti was suspended and then fired after Delta Air Lines objected to inappropriate photographs and commentary on her blog. Simonetti subsequently renamed her blog “Diary of a Fired Flight Attendant.”

  Blogul ei e: http://queenofsky.journalspace.com/
  (Nu s-a dat încă verdictul în cadrul procesului intentat de către fosta stewardesă.)

 • Reply
  depe
  20/04/2007 at 12:21 AM

  situatia nu e asa absursa pe cat pare. preobabil ca liceul la care invata ariel are un regulament, pe care el l-a semnat. Eu asa am facut in clasa a 9-a. Daca nu imi convenea regulamentul, eram liber sa merg la un liceu cotat mai prost, dar si mai permisiv.
  situatia e simpla: ariel a incalcat regulamentul? daca da, atunci suspendarea e in regula. Daca nu, chiar se poate rezolva legal situatia.

 • Reply
  depe
  20/04/2007 at 12:22 AM

  erata:
  pe primul rand am vrut sa scriu “absurda”, nu ce-a iesit. 😀

 • Reply
  kestii
  20/04/2007 at 1:23 PM

  Viata e o matematica:
  x(nu avem voie sa…)+y(nu avem voie sa…)+z(nu avem voie sa…)=a(nu avem voie sa gandim)+b(nu avem voie sa exprimam pareri)+c(nu avem voie sa traim)

 • Reply
  Alina
  20/04/2007 at 3:50 PM

  Ariel, care au fost motivele exacte pt care ai fost exmatriculat? (la asta poate sa imi raspunda oricine stie raspunsul) Parerea mea e ca el nu a fost exmatriculat pentru ca are blog, ci pentru ca a scris pe blogul ala de o gramada de tampenii pe care le face in scoala. Mi se pare ca orice elev care face astfel de lucruri intr-o scoala merita sa aiba nota la purtare scazuta, sa fie exmatriculat temporar sau permanent (asta in functie de regulamentul intern al scolii… sau mai degraba s-o numesc “penitenciar”, asa cum face bietul blogger exmatriculat? :D)
  In plus, e de-a dreptul penibil cum incearca el sa-si mareasca traficul pe blog dupa chestia asta!

 • Reply
  andressa
  20/04/2007 at 4:00 PM

  Alina,
  Eu nu cred ca el incearca sa-si mareasca traficul cu acest scandal. Am fi putut sa-l acuzam de asa ceva daca inventa cazul, asa cum se zvonea. Daca nu a mintit insa, traficul este o consecinta normala a vestii pe care ne-a dat-o. E ca si cum am spune ca ziarele vor doar sa faca profit cand dau stirea ca Basescu va fi suspendat! 🙂 Pai daca asa e?

  Sunt de acord insa cu faptul ca suna ametitor “blogger exmatriculat”, dar ca trebuie sa ne pastram calmul. Ce s-a intamplat totusi? A incalcat regulamentul? A fost acuzat de calomnie? Sa stim intai ce s-a intamplat si apoi sa-l sanctificam. Propun sa urmarim blogul lui si sa nu tragem concluzii pana nu stim toata povestea.

 • Reply
  Matematica
  20/04/2007 at 4:04 PM

  Profund, cum simplifici tu totul, Bibicule…Asa-i cu viata, nici ca puteai sa zici mai frumos.
  Iar chestia cu adolescentul turbulent mie nu-mi spune “martir al libertatii de exprimare”, ci mai degraba “pramatie care si-a cerut-o”. Acuma,nah, poate cele 5-6 posturi ale lui pe care le-am citit eu m-au indus in eroare.

 • Reply
  Teo
  20/04/2007 at 4:58 PM

  Eu sunt de acord cu Putty 😛

 • Reply
  Ariel Constantinof
  20/04/2007 at 6:04 PM

  Apropos… “tampeniile alea” eu doar le-am redat … cum le-am vazut cu ochii mei… nu le-am facut 😐 eu am avut doar stupidul curaj de a zice pe blgo ca “domne, usa nu a cazut singura, copii i-au dat-o in cap…”

 • Reply
  Ariel Constantinof
  20/04/2007 at 6:05 PM

  copiii * 😀

 • Leave a Reply