Uncategorized

Tandrete in Arkadia

1. O fata de cam 25 de ani in blugi si geaca bej se uita la cutii de inghetata. Un tip de cam aceeasi varsta vine cu un cos in directia ei. Se opreste langa ea. Lasa cosul jos. Se apleaca. Incepe sa-i lege siretul fetei. Ea tresare speriata de moarte. Il priveste, isi revine. Se apleaca si-l saruta pe gat. El ramane preocupat de siret. O cearta in poloneza. Cred ca ii spunea: “Intr-o zi ai sa cazi si ai sa-ti rupi gatul. De cate ori ti-am zis sa ai grija?”

2. La intrarea principala o tanara bruneta, mica de statura, infofolita cu un fular negru se ridica pe varfuri cautand pe cineva cu privirea. La un moment dat ridica spriancenele. Isi face loc cu coatele prin multimea de cumparatori, o impinge pe o doamna, il calca pe un tanar si face slalom printre 5 copii. Aterizeaza in bratele unui tip, mic de statura si el. Se imbratiseaza si se saruta 10 minute, cat timp eu imi asteptam prietenele. Decat timp nu se vazusera oare?

3. La coada la casa la Carrefour o fata astepta cu prietenul ei care tinea un cos cu mancare. El pare suparat, ea ii spune ceva la ureche si il musca de lob. El zambeste putin. Ea alege o ciocolatica dintr-un raft si o pune in cos. El pare mult mai fericit.