Uncategorized

Blogosfera de acasa

De cand am venit in Polonia, s-au intamplat multe pentru internautii romani. Cel putin asa pare de aici.

Manafu a organizat intalnirea din Amsterdam. Imi pare rau ca nu am putut veni si eu! Cred ca a fost foarte interesant.

Varabiescu numara de ceva timp blogurile dispuse sa-si puna bannere. Am inscris si eu Overheard. Nu am inscris Andressa pentru ca mi-e teama ca voi ajunge sa scriu despre sex pentru ca am reclama la prezervative, despre case pentru ca am reclame la imobiliare, despre dacia mea pentru ca am reclame la masini etc. Probabil ca nu e asa. Dar asta simt eu. Si nu mi-as da sentimenul de a scrie despre ce vreau eu pentru cative euro. Pentru cateva sute, poate! 😛

Internetics isi arata inscrisii. Andressa e la bloguri. Adevarul este ca inscrisesem site-ul pentru a vedea care e sistemul si a inscrie Overheard dupa aceea. Am vazut ce campuri trebuie completate. Insa nu am platit taxa de inscriere si de aceea nu ma asteptam sa apar printre nominalizati. Voiam sa urc pe scena, ce-i drept, pentru Overheard! Sa culeg laurii impreuna cu Flavia si Catalin si sa multumesc colaboratorilor, ceea ce nu am facut la  Olimpiadele Comunicarii. Asta imi doresc de cand am vazut poza asta. Salut, Vivi! Din pacate, sunt plecata si daca Andressa castiga ceva, va trebui sa trimit pe altcineva sa ia premiul si sa apara in poza 🙂

Apropo de internauti inraiti, va dau un link: http://irc-galleria.net/view.php?nick=Pippa. Este adresa galeriei foto a unei studente Erasmus din Finlanda cu care studiez aici, in Varsovia, semestrul asta.  Sper sa va placa fotografiile.

Si mai sper sa nu pierd prea mult evenimente cat sunt plecata! 🙂

9 Comments

 • Reply
  george
  05/10/2006 at 10:31 PM

  te-ai inscris sa vezi cum e? hai sa fim seriosi. cum poate fi decat sa completezi niste campuri. cred ca te-ai inscris pe principiul ca tu esti andressa si nu trebuie sa platesti inscrierea asa cum te astepti sa iti trimita cineva un router pt un amarastean de banner. daca tot e blog cu fusta nu abuza de fusta.

 • Reply
  andressa
  05/10/2006 at 10:33 PM

  Persoanele care imi lasa comentarii fara sa lase o adresa email ma pun pe ganduri.
  George,
  e dreptul tau sa nu ma crezi. Nu voiam sa inscriu andressa insa, ci Overheard!

 • Reply
  george
  05/10/2006 at 10:49 PM

  Pentru informatia ta inbox.com chiar exista. Nu era vorba de inboxul de la yahoo-ul tau. Acum chiar esti pe ganduri :). Totuna overheard sau andressa. La cati unici ai pe zi probabil te astepti ca atunci cand “zici” pe net overheard sa fie similar cu andressa. Ce apreciez este ca macar lasi aproape toate comentariile.

 • Reply
  andressa
  05/10/2006 at 10:52 PM

  Chiar exista? 🙂
  Bine.

  Aprecierea ta ma incanta nespus.

 • Reply
  Strainu
  05/10/2006 at 10:53 PM

  well,tare mi-e ca o sa fie ink multe pe care o sa le pierzi.
  george, si daca e andressa si nu trebuie sa plateasca BRAVO ei. E numai pierderea (financiara) a celor ce organizeaza internetics.

  Ooops, iar te-am aparat 😛

 • Reply
  stingo
  05/10/2006 at 11:08 PM

  OT. Am văzut azi la Raiffeisen (sucursala Victoria) o fată care semăna cu tine şi am avut o tresărire. Damn. Cât mai e până-n februarie?

  (Pe mine de ce nu mă invită nimeni la blogosferele astea? 🙂 )

 • Reply
  Camelia
  05/10/2006 at 11:21 PM

  Si de ce nu ai mai inscris Overheard ?

 • Reply
  andressa
  06/10/2006 at 10:19 AM

  Camelia,
  de oaie! Pentru ca nu stiam de taxa pana am ajuns la partea aceea in formular si am stat sa ma gandesc daca noi avem banii pentru a inscrie Overheard. Dupa ce am decis ca da, m-am luat cu pregatirile de plecare (ultima luna a fost o nebunie pentru mine) si Internetics a fost ultima mea grija. Acum imi cam pare rau ca nu m-am mobilizat… :-S

 • Leave a Reply