Uncategorized

Vineri am fost la cosmetica…

La 11 m-am dus la un salon de cosmetica unde aveam programare (ce cuminte sunt!) si am asteptat pe balconul amenajat ca o sala de asteptare sa imi vina randul.
Am luat o revista (cred ca Unica) si am inceput sa o rasfoiesc. In timp ce citeam un articol despre cum sa-ti uiti fostul prieten, imi mai stergeam o lacrima si bombaneam suparata (ce baba sunt!), iar langa mine o tanara se incapatana sa fie toapa.

Individa, cam de varsta mea si frumoasa (dupa standardele mele), se tot fataia nervoasa. Mesteca guma facand muult zgomot, tropaia (chiar tropaia!) agitandu-se prin balcon si trantind reviste. S-a jucat pe telefon, avand sonorul tastelor pornit – a trebuit sa suport vreo cinci minute de tzac, tzac, tzac, tzac, tzac, tzac, tzac, tzac ….
Apoi si-a setat soneriile: avea telefon care suporta format mp3 si deci soneriile erau refrene din melodii pe care nu le suport – un fel de Sean Paul sau… mama naibii sa-i ia pe toti 😀
Cand i-a sunat telefonul am aflat ca a sunat cutarica si ca vrea sa se intalneasca el cu ea, dar ea nu stie ce sa faca, am mai aflat cine unde a fost si de ce si cand se pleaca la mare, bleah. KISS: keep it short and simple! 🙂 Nu stiu toti asta?

Apoi a fost chemata, spre fericirea mea, la tuns! S-a cocotat pe scaunul de frezat si a sunat iar telefonul. Dar vai, cum sa ii puna aparatul la ureche cand i se umbla in ciuf? Nici o problema, de-aia avem loudspeaker! Serios, nu e prima data cand ascult convorbiri telefonice lungi in acel salon. Unele clientele nu au nici o jena sa povesteasca in fata tuturor cele mai private chestiuni sau sa isi barfeasca prietenii!

Astfel, am ascultat vrand-nevrand, cum ea il convingea pe un individ sa vina la mare ca “Ce-o sa faci? O sa ramai in Bucuresti si o sa mergi iar in Bamboo? Dar asta faci in fiecare zi!”
Si cum loudspeakerul nu era foarte performant, fata mai si urla ca sa se auda bine… Ingrozitor!!!!!

Eu mai suspinam un pic, mai bateam din picior iritata, dar nu i-am spus nimic.

9 Comments

 • Reply
  gala
  10/07/2006 at 2:46 PM

  ai ales sa o barfesti aici 🙂

 • Reply
  andressa
  10/07/2006 at 2:51 PM

  Poti sa spui si asa.

 • Reply
  Dana
  10/07/2006 at 3:25 PM

  Eh..in viata te mai confrunti si cu probleme de gen.
  🙂
  Defapt in societate.Unele n`au auzit de cei 7 ani de acasa.Cred ca li se cuvin totul. Chiar sa si streseze lumea cu figurile lor.
  Dar sa nu ne punem cu proastele.Right?!

 • Reply
  Raluca
  10/07/2006 at 6:54 PM

  Dar nu-i asa ca la sfarsit nu ti s-a mai parut frumoasa?

 • Reply
  andressa
  10/07/2006 at 6:55 PM

  Asa e. 🙂

 • Reply
  mariko
  10/07/2006 at 9:11 PM

  Mai bine schimbi locul unde faci manichiură/pedichiură/tuns 🙂

 • Reply
  kiddo - personalitate in exces » Cosmetica
  11/07/2006 at 12:10 AM

  […] Postul Andreei m-a facut sa imi aduc aminte de propriile mele experiente la cosmetica! Si oarecum legat de cum functioneaza creierul unei femei. […]

 • Reply
  Georgeta
  11/07/2006 at 11:27 AM

  Cum functionaza creierul unei femei kiddo? E pacat sa generalizezi, cand lipsa de bun simt e un lucru individual, la fel si prostia.
  Si doar pentru ca unii oameni nu inteleg dorintele, nevoile celorlalti nu insemna ca acestea sunt stupide ,de multe ori nici macar complicate.
  Lucrul care imi place la cosmetica/coafor e senzatia dulceag-adormitoare de a te lasa ingrijit de altii 😛

 • Reply
  Gabriel
  14/08/2006 at 11:24 AM

  doar atat :-&
  ps: lately e plin de nesimtiti, a se citi Ghidul Nesimtitului… foarte tare
  deja nesimtirea e normalitate si cine are obraz e luat de fraier

 • Leave a Reply